REVIEW – Combina frigorifica Daewoo RN-308RDQB – 305 litri, Clasa A+, No Frost

Salutari. In acest articol prezentam modelul de aparat frigorific care se potriveste in bucataria ta. Combina frigorifica Daewoo RN-308RDQB vine dotat cu tehnologie No Frost, clasa energetica A+ si dispenser de apa.

Daewoo RN-308RDQB

Promotii 2021 -> Vezi AICI !

Sistemul de racire, Perfect No Frost ofera posibilitati extinse de pastrare pe termen lung al alimentelor tale. Lucrul acesta este de laudat, tinand cont ca nu vei mai avea nevoie sa faci dezghetarea manuala pentru ca nu se va mai forma gheata ca in congelatoarele clasice.

Nivelul de zgomot este foarte redus cu ajutorul tehnologiei “Cycle Balancing”. Tehnologiile compresorului asigura o functionare optima, si consum redus de energie.

Review Daewoo RN-308RDQB

Modelul ofera in interior lumina viitorului. Tehnologia LED asigura o lumina foarte puternica cu un consum foarte redus de energie, si emisii de caldura care sunt imposibil de sesizat. Ai o vizibilitate mai buna la toate alimentele tale.

Compartimentul “Farmer’s Case” este un spatiu generos de depozitare pentru fructele si legumele tale. Acum vei pastra alimentele intr-o stare proaspata pe un termen mai lung de timp.

Pret Daewoo RN-308RDQB

Recomandarea noastra -> AICI!

Volumul acestui model este generos si iti permite sa stochezi o mare cantitate de alimente.
Are un volum net de 305 litri total dintre care este impartit:
Frigider: 221 litri volum
Congelator: 84 litri volum

Modelul Daewoo RN-308RDQB are o dimensiune de 187 x 59.5 x 65 asa ca se poate pozitiona chiar si intr-o bucatarie mai mica fara probleme.
Modelul dispune de functia de avertizare usa deschisa si este prevazut cu functia de super racire. Aceasta functie este ideala pentru momentul cand adaugati alimente proaspete in interior.
Sistemul No Frost este disponibil pentru frigider si congelator.
Usile au o deschidere standard spre dreapta insa sensul acestora se poate schimba datorita functiei de usi reversibile.

Pretul de azi 23.04.2021 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Daewoo RN-308RDQB
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Daewoo, Electrocasnice