Combina frigorifica Gorenje Ora-Ito NRK 62 ORA E – Tehnologie No Frost

In acest articol voi prezenta o combina frigorifica foarte speciala care vine cu un design foarte deosebit si o culoare care nu prea este intalnita la electrocasnice.  Combina frigorifica Gorenje Ora-Ito NRK 62 ORA E, are o culoare neagra, si speram ca numele sa nu va sperie, este un produs de calitate superioara cum ne-am obijnuit de la aceasta companie.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

 

Modelele acestea sunt recunoscute pentru un aspect estetic deosebit din generatia IonGeneration, ele sunt fabricate din otel inoxidabil acoperite cu un strat protector de tip TouchFree care este anti amprenta deci nu se vor vedea nici un fel de urme in urma contactului cu degetele.

In continuare vom vorbi despre tehnologia care se gaseste pe Gorenje NRK 62 ORA E. Tehnologia IonAir este un sistem care aduce natura in interior cu tehnologia ionilor incarcati negativi, ei fiind purificatoriii din interior care vor pastra prospetimea legumelor si a verdeturilor ca si in ziua cand au fost culese. Tehnologia aceasta desi este foarte recenta s-a demonstrat ca a distru pana la 95 % din bacterii si a eliminat mirosurile neplacute. Sistemul este dedicat pastrarii pe termen lung al alimentelor.

Review Gorenje Ora-Ito NRK 62 ORA E

La acest model regasim sertarul special CrispZone cu HumidityControl care este locul unde poti sa tii o multime de fructe si legume. De fapt este una dintre cele mai mari lazi care se ragasesc pe combinele frigorifice. Exista de asemenea un spatiu special dedicat alimentelor mare cum sunt pepenii. Sertarul se numeste XXL SpaceBox.

Tehnologia NoFrost Plus este tehnologia imbunatatita si se gaseste pe Gorenje NRK 62 ORA E, care se pare ca este un progres printre produsele existente pe piata in momentul actual. Fiind instalat in congelator acesta previne acumularea de gheata si asigura un consum redus de energie. Sistemul de ventilatie MultiFlow 360° distribuie aerul prin sistemul de ventilatie care asigura pe fiecare raft in parte o temperatura constanta.

Modelul acesta are un volum net de 306 l dintre care 85 litri sunt asigurati pentru congelator. Foarte incapator, compartimentul frigider are 221 litri si asigura un spatiu foarte bine organizat pe 5 rafturi de sticla si 4 suporturi pe usa. Congelatorul are spatiul organizat pe 3 compartimente cu o capacitate de gongelare de 5 kg/24 h.

Pret Gorenje Ora-Ito NRK 62 ORA E

Recomandarea noastra -> AICI!

Gorenje NRK 62 ORA E, are o dimensiune de 185 x 60 x 64 cm si are un consum energetic de 235 (kWh/an), iluminare LED interioara si tehnologii avansate de economisire energie si de asemenea este clasat in clasa A++.

Acest produs este foarte bine dotat din punct de vedere tehnologic si are chiar si un sistem de circulare aer 3D cu functia de racire rapida. Tehnologiile si spatiul se reflecta in pretul final. Am cautat pentru voi acest produs la alte magazine si a fost gasit la un pret de 4.500 lei.

Pretul de azi 23.01.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Gorenje Ora-Ito NRK 62 ORA E 
Stele acordate
51star1star1star1star1star