REVIEW – Combina frigorifica Electrolux EN3854MOX

Salutari. In momentul de fata combinele frigorifice sunt foarte cautate, pentru ca ofera multe lucruri la un pret echilibrat. Combina frigorifica Electrolux EN3854MOX ofera un spatiu de stocare bine organizat, tehnologie moderna si finisajul cu inox antiamprent, care este foarte apreciat in zilele noastre.

Combina frigorifica Electrolux EN3854MOX

BLACK FRIDAY 2020 -> Vezi AICI !

Tehnologiile TwinTech® FrostFree cu FreeStore® asigura prospetime indelungata si pastreaza gustul si textura alimentelor. Aceste tehnologii asigura un nivel optim de umiditate in frigider. Alimentele sunt pastrate in conditii excelente pe un termen lung de timp, astfel se pastreaza vitaminele fructelor, textura legumelor si proteinele produselor din carne pe un termen foarte lung de timp.

Mancarea si alimentele din interior sunt iluminate cu ajutorul ledurilor care asigura o iluminare uniforma, si asigura o vizibilitate excelenta in interior. Aceasta tehnologie asigura consumul redus de energie si durata de viata a ledurilor este mult mai mare fata de becul clasic folosit la modelele mai vechi.

Review Electrolux EN3854MOX

Sistemul Inteligent Free Store asigura libertatea de depozitare al produselor tale alimentare. Alimentele pot fi asezate oriunde in frigider, pentru ca racirea la acest model este uniforma, astfel nu conteaza unde veti pune un aliment, el va avea parte de aceasi temperatura.

Depunerile excesive de gheata nu vor exista pe modelul Electrolux EN3854MOX. Sistemele de racire NO FROST sunt separate la congelator si la compartimentul frigider. Astfel nu se va forma nici un fel de gheata la interior. Pe langa aceste lucruri specificam un consum foarte redus de energie. Clasa A++ care semnifica rezultatul unor tehnologii care lucreaza impreuna pentru a reduce consumul de energie electrica.

Controlul temperaturilor se face in mod electronic din panoul de control tactil. Se poate seta temperatura din congelator si frigider cu o simpla atingere, si de asemenea se poate monitoriza pe displayul LCD temperaturile interioare ale frigiderului si ale congelatorului.

Modelul acesta are un spatiu destul de mare la interior. El dispune de 357 litri volum net, dintre care 265 litri sunt volum net frigider si 92 litri sunt volumul net pentru congelator.
La interior gasim 3 rafturi din sticla securizata, si 2 compartimente ale congelatorului care dispune de sistem de dezghetare automat.

Pret  Electrolux EN3854MOX

Recomandarea noastra -> AICI!

Modelul Electrolux EN3854MOX dispune de usi reversibile, si asta este un factor decisiv pentru pozitionarea acestuia cu usurinta in bucatarie.

Modelul acesta are o dimensiune de 200.5 x 59.5 x 64.7 cm si motorul este clasat in clasa climatica SN-N-ST-T care produce un zgomot decent de 43 dB. Mai specificam si un consum redus de energie de 254 kwh/an, ceea ce inseamna destul de putin pentru dimensiunea sa.

Pentru ca este un model impunator, disponibil la un pret echilibrat il recomandam cu caldura pentru o familie mai mare. Pentru o achizitie reusita am verificat pretul in alte magazine si a fost gasit la 3.300 lei. 

Pretul de azi 03.12.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Combina frigorifica Electrolux EN3854MOX
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice, Electrolux