Combina frigorifica Arctic ANK3562-4+ – Capacitate 331 l, Clasa A+, 2 Compresoare

Salutari. In acest articol vom discuta despre o combina frigorifica facuta de cei de la Arctic care exceleaza de la luna la luna prin produse electrocasnice pentru toate buzunarele. Nimeni nu se poate plange de calitatea electrocasnicelor de la Arctic asa ca astazi vom discuta de despre Arctic ANK3562-4+ care arata foarte modern si este dotata cu cele mai noi tehnologii si bineinteles ca vom detalia toate tehnologiile acestui model in acest articol.

 

Cand vine vorba despre o combina frigorifica spatiul este cel mai important asa ca Arctic ANK3562-4+ are un volum net total de 331 litri si dispune de 3 rafturi din sticla si 4 suporturi de pe usa care sunt ajustabile si asigura folosirea eficienta a spatiului interior ele putand fi pozitionate in functie de marimea recipientelor.

Un detaliu demn de bagat in seama este posibilitatea de a pozitiona cum doresti recipiente de diverse marimi, atat in congelator unde se regaseste Multi Frost Zone cat si in frigider unde se regaseste si XXL Bottle care este un raft pozitionat pe usa pentru stocarea sticlelor mari.
Spatiul din congelator este foarte important deoarece acest model dispune de 4 compartimente cu un volum net foarte mare de 126 litri. In congelator se gaseste un compartiment Fast Freeze XL Zone care asigura congelarea rapida iar capacitatea de congelare este de 14 kg/24h. Spatiul este foarte bine organizat in combina frigorifica Arctic ANK3562-4+ asa ca ai si tava de gheata dedicata si suport pentru oua.

Igiena si eficienta! Garnitura antibacteriana de pe chederul usii dispune de aditivi speciali care impiedica formarea bacteriilor! Ai acces la legume si verdeturi proaspete pe care poti sa le pastrezi in compartimentul Garden Fresh care este un compartiment spatios care asigura pastrarea in stare proaspata a legumelor si a verdeturilor.

Nivelul de zgomot este redus in timpul functionarii la 45 dB si are o autonomie de functionare fara curent de 18 ore. Consumul de energie este foarte echilibrat la 328 kWh/an deoarece acest model este un model dotat cu doua compresoare pentru performante exceptionale. Modelul ofera un volum net total de 331 litri dintre care 126 de litri are congelatorul, si volumul din compartimentul frigider este de 205 litri. si are o dimensiune de 201 x 59.5 x 60 cm.

Este un model apreciat cu performante foarte bune si este dorit de catre cei ce doresc o combina frigorifica de o calitate exceptionala. Am cautat pentru voi acest produs si l-am gasit in alte magazine la un pret de 2000 lei

Pretul de azi 31.05.2020 la eMAG -> Vezi Aici !