Combina frigorifica Arctic AK1M406NF+ – Un design perfectionat si eficienta A+

Combina frigorifica Arctic AK1M406NF+, 356 l, Clasa A+, No Frost, H 201 cm, Alb

Salutari. Va prezentam astazi un articol despre o combina frigorifica de la Arctic care ne-a impresionat foarte mult prin design si performante deosebite. Modelul Arctic AK1M406NF+ este conceput pentru o familie activa care doreste sa pastreze in conditii exceptionale produsele si veti avea parte de cea mai buna tehnologie la un pret accesibil.

Desi nu stim cu totii cum sta treaba cand vine vorba despre achizitionarea unei combine frigorifice noi putem specifica ca acest model este o alegere reusita deoarece tehnologiile prezente va vor face viata mult mai usoara.

Putem incepe prin tehnologia Full No Frost care contine un sistem de ventilatie asigurand astfel un nivel optim de umiditate. Curentii de aer impiedica formarea ghetii intre cele doua compartimente si asa te vei bucura de un confort deosebit pentru ca nu vei fi nevoit sa dezgheti combina frigorifica periodic.

Arctic AK1M406NF+ dispune de 4 rafturi din sticla si 4 suporturi de pe usa care sunt ajustabile si asigura folosirea eficienta a spatiului interior ele putand fi pozitionate in functie de marimea recipientelor. Confortul este sporit prin posibilitatea folosirii unor recipiente de diverse marimi, atat in congelator unde se regaseste Multi Frost Zone cat si in frigider unde se regaseste si XXL Bottle care este un raft pozitionat pe usa pentru stocarea sticlelor mari.

Spatiul in congelator este un subiect interesant deoarece acest model dispune de 3 compartimente cu un volum net de 99 litri. In congelator se gaseste un compartiment Fast Freeze XL Zone care asigura congelarea rapida iar capacitatea de congelare este de 5 kg/24h. Ai compartimente la combina frigorifica Arctic AK1M406NF+ care sunt disponibile pentru orice tip de alimente.

Sanatatea este pe primul loc! Ai acces la legume si verdeturi proaspete pe care poti sa le pastrezi in Garden Fresh care este un compartiment spatios care asigura pastrarea in stare proaspata a legumelor si a verdeturilor.
Este o combina frigorifica de foarte buna calitate asa ca Arctic AK1M406NF+ ofera un volum net total de 356 litri dintre care 99 de litri are congelatorul, si volumul din frigider este de 257 litri. El are o dimensiune de 201 x 59.5 x 65 cm si o culoarea inoxului aratand foarte elegant oriunde l-ai situa in bucatarie. Usa este cu deschidere spre dreapta si este de asemenea o usa reversibila.

Nivelul de zgomot este redus in timpul functionarii la 43 dB si are o autonomie de functionare fara curent de 20 ore.

Este un model apreciat de cumparatorii din acest an si este foarte apreciat de catre cei ce doresc o combina frigorifica de o calitate exceptionala. Am cautat pentru voi acest produs si l-am gasit in alte magazine la un pret de 2.300 LEI.

Pretul de azi 20.09.2018 la eMAG -> Vezi Aici !

Categories: Electrocasnice, Frigidere