REVIEW – Carrier Ventus Supreme Wi-FI pret si calitate superioara !

Prieteni, articolul urmator este dedicat unui produs pe care l-am testat de ceva timp. Veti descoperi ca are un pret foarte bun pentru ceea ce ofera, dar si alte informatii utile. Vorbesc despre Carrier Ventus Supreme Wi-Fi .

Pot spune despre Carrier Ventus Supreme Wi-Fi  ca poate fi utilizat atât pentru răcirea de vară, cât și pentru încălzire în lunile reci.  Capacitatea de răcire a sistemului Carrier Ventus Supreme Wi-Fi  este de 12000 BTU și capacitatea de încălzire 13000 BTU. Capacitatea sa este potrivita pentru o camera de pana la 110 de metri cubi . Se recomandă pentru încăperi de la 45 până la 53 de metri pătrați, cu o înălțime de viață de până la 2,7 metri. De asemenea, aparatul are un design sofisticat care se potrivește perfect în orice cameră din casă.

Review Carrier Ventus Supreme Wi-F

Mi a placut foarte mult si Comutarea necorespunzătoare a compresorului timp de 3-4 minute după pornire, ceea ce îi prelungește durata de viață. Caracteristică dezghețare automată – ajuta la dezgheța unitatea de încălzire în aer liber prin oprirea aparatului timp de câteva minute înainte de a continua să se încălzească. Protecție din fluxul de aer rece ajută la neutralizarea fluxului rece la începutul funcționării încălzirii, preîncălzirea unitatea interioară. Perioada pentru nu mai mult de câteva minute. Repornirea automată la întreruperea alimentării, dispozitivul păstrând toate setările prestabilite. Detectarea automată a scurgerilor de detectare a scurgerilor care vă avertizează asupra unui LED pe ecranul LED. Aerul previne formarea mucegaiului prin menținerea ventilatorului unității interioare la viteză mică timp de ~ 7-10 minute după ce ați oprit aparatul în modul de răcire. Uscarea restului de apă din unitatea interioară împiedică formarea mucegaiului.

Pret Carrier Ventus Supreme Wi-F

Recomandarea noastra -> AICI!

Parerea noastra finala este ca avem de a face cu un produs super interesant! Pretul pietei este in jur de 3400 lei , dar noi am gasit pentru dvs o oferta foarte buna, pe care o gasiti mai jos! Multumim!

Pretul de azi 13.04.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Carrier Ventus Supreme Wi-F
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice