REVIEW – Candy GVS 149THN3 pret foarte bun!

Prieteni, sigur ati avut nedumeriri in legatura cu masina de spalat in trcut. Daca este un model vechi, eu sunt de parere ca ar trebui sa nu evitati sa treceti la un nou model pentru ca pretul acestor masini de spalat au scazut foarte mult, si vor cunsuma chiar mai putina energie electrica si apa! Astazi va prezint modelul Candy GVS 149THN3 care este o masina de spalat moderna.

BLACK FRIDAY 2020 -> Vezi AICI !

Cu un display Touch si un design genial, Candy GVS 149THN3 vine dotata cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte mic. Avand o capacitate de incarcare de 9 Kg pot sa spun ca va cuprinde necesitatile unei familii mai numeroase. Modelul are de asemenea si control vocal dupa cum veti descoperi.

Review Candy GVS 149THN3

Masina de spalat Candy GVS 149THN3 vine prevazuta cu Motor Inverter care va economisi energie electrica mai putina, si va produce un zomot mult mai redus si vibratii mult mai reduse. De fapt zgomotul este redus la maxim datorita designului care va absorbi si cele mai violente vibratii produse in cazul vitezei maxime de centrifugare de 1400 RPM.

Pret Candy GVS 149THN3

Recomandarea noastra -> AICI!

Masina de spalat permite programarea intarziata. Acest lucru este foarte util pentru persoanele foarte ocupate care doresc ca maisna de spalat sa porneasca ciclul de spalare cu intarziere. Din panoul de comanda veti putea alege unul din multele programe de spalare disponibile. Consumul energetic este si el foarte redus, Candy GVS 149THN3 fiind clasata A+++.

Cu Candy GVS 149THN3 veti putea avea posibilitatea de a controla de la distanta prin NFC si activa programele si functiile folosind doar vocea.  Foarte interesant! Nu puteti rata aceasta super oferta pentru ca, pretul este foarte redus dupa cum veti descoperi in oferta zilei.

Pretul de azi 03.12.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Candy GVS 149THN3
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice