REVIEW – Masina de spalat rufe Bosch WAW28560EU – Capacitate 9 Kg, 1400 RPM, Clasa A+++

Unele masini de spalat sunt greu de comparat. Masina de spalat rufe Bosch WAW28560EU nu poate fi comparata cu alte modele din clasa ei. Aceasta masina ofera tehnologii si performante uimitoare cu un consum redus de energie. Modelul este clasat A+++ si asta spune totul.

Bosch WAW28560EU

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Spalatul rufelor este o treaba mult mai simpla prin tehnicile imbunatatite si brevetate de Bosch. Masinile de spalat din seria 8 asigura un efort minim si o performanta maxima. Masina de spalat rufe Bosch WAW28560EU este tot ce ai nevoie cand vine vorba de curetenie si prospetimea hainelor.

Tehnologia ActiveWater Plus foloseste tehnologii avansate de distributie a apei. Asigura reglajul consumului de apa, prin identificarea incarcaturii cu ajutorul senzorilor. Pentru un consum echilibrat de apa senzorul ajusteaza nivelul de consum al apei in functie de nivelul incarcaturii, si de cantitatea acesteia. Tamburul este construit dupa cele mai noi standarde si va proteja tesatura pe termen lung.

Review Bosch WAW28560EU

Un alt aspect esential oferit de Bosch este motorul cu tehnologie EcoSilence Drive™. Acest motor BLDC este un motor puternic, silentios si eficient energetic. Este atat de bun incat aveti 10 ani garantie pentru motor.

Pret Bosch WAW28560EU

Recomandarea noastra -> AICI!

Probabil cunoasteti cele mai frecvente tipuri de pete: grasime/ulei de gatit, sange, vin rosu si iarba. Poti utiliza optiunea AntiStain cu oricare dintre programele de spalare, astfel viteza de spalare, dozajul detergentului si viteza de clatire sunt optimizate automat pentru obtinerea celor mai imaculate rezultate. Haine curate, mai putin sifonate, si aproape uscate.

Acest model nu are setari complicate si meniuri ascunse. Ai un selector de tip JogDial care iti permite sa selectezi in mod cat mai simplu programul de care ai nevoie pentru rufele tale. Programul care l-ai ales este marcat cu un LED rosu si restul de informatii aditionale vor fi afisate pe displayul LCD. Displayul este suficient de mare si poate fi citit cu usurinta. Acum poti vizualiza si consumul de apa si energie in timp real pe acest display. Asta este o idee minunata implementata de Bosch.

Pretul de azi 23.04.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Numele produsului
Bosch WAW28560EU
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice