REVIEW – Masina de spalat rufe Bosch WAN20162BY, 7 KG, 1000 RPM, Clasa A+++, Alb

Mașinile de spălat sunt destul de performante in ziua de azi vin la prețuri diferite. Există o companie care face multe lucruri interesante, și își dovedește maiestria și prin electrocasnicele de larg consum precum mașini de spălat. Este vorba despre modelul Bosch WAN20162BY, care vine cu tehnologie moderna pentru a eficientiza consumul de energie electrică și de apă.

Calitatea construcției acestui model este destul de importantă și prezintă un aspect foarte modern. Bosch WAN20162BY este prevăzut cu un cablu cu deschidere largă către stânga și vine cu un design antivibratii. Veți avea un motor cu tehnologie nouă pentru că motorul folosește cea mai eficientă tehnologie de motorizare existentă pe piață.

Review Bosch WAN20162BY

Tamburul din interiorul mașinii este construit să creeze condiții perfecte pentru spălarea hainelor fără riscul de sifonare. Modelul folosește sistemul 3d Aqua tronic. Consumul de apă este destul de redus, modelul având un consum mediu de 9020 L. Cu o capacitate de încărcare de 7 kg acest model este potrivit pentru o familie de trei membri.

Veți beneficia de 14 programe de spălare, în cele mai bune condiții. Mașina beneficiază de un sistem pentru detectarea spumei. Are funcția de balans pentru tambur, și beneficiază de un sistem de dozare a detergentului în mod eficient.

Pret Bosch WAN20162BY

Recomandarea noastra -> AICI!

Cu un consum în program standard de 0,85 kw pe oră, mașina a fost clasată A+++, fiind foarte eficientă din punct de vedere energetic. Performanțele în timpul centrifugării sunt destul de bune și beneficiază de o viteză maximă de 1000 de rotații pe minut.

O să mai spun că beneficiază de programare întârziată, pentru ca dumneavoastră să porniți mașina de spălat când nu sunteți acasă, și de asemenea Bosch WAN20162BY va arăta pe afișaj timpul rămas până la terminarea programului. Vă invit să achiziționați produsul cu încredere pentru că oferta este foarte bună.

Pretul de azi 28.02.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Bosch WAN20162BY
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Incarcare frontala