REVIEW – Plita incorporabila Bosch PKE645B17E, Vitroceramica, 4 zone de gatit, control Touch, Timer, PowerBoost, Rama, Negru

Buna, prieteni! Gătiți cu plita incorporabila electrica Bosch PKE645B17E, si va bucurati de un dispozitiv electrocasnic de mare calitate care ofera  rezultate excelente de fiecare data! Placa din sticlă ceramică convinge în orice moment cu o capacitate de conectare de 6600 wați și este echipată cu 4 zone de gătit. Blaturile de gătit pot fi operate cu un senzor de comandă situat în față. În plus, operațiunea este electrică și dispozitivul este complet autonom. Datorită cadrului din oțel inoxidabil, plita este, de asemenea, o îmbogățire vizuală pentru echipamentul de bucătărie. Un sistem de siguranță pentru copii și un întrerupător principal de siguranță asigură o protecție suplimentară.

In ultimul timp  v-am prezentat mai multe modele de plite incorporabile pe gaz, astazi insa doresc sa va prezint o plita incorporabila vitroceramica. Acestea devin pe zi ce trece tot mai atractive pentru o mare parte din consumatori, in special acolo unde nu exista racordare la gaz.Plita electrica Bosch PKE645B17E este eficienta energetic, mentine o temperatura constanta, iar racirea se va produce intr-un timp foarte scurt. Faptul ca acest dispozitiv vine echipat cu 4 zone de lucru nu poate fi decat benefic pentru orice gospodina, intrucat poti prepara in acelasi timp mai multe feluri de mancare.

Review Bosch PKE645B17E

PKE645B17E

Asa cum va spuneam aceasta plita are o caracteristica deosebita prin faptul ca timpii de gatire se vor reduce considerabil,  datorita controlului eficient al temperaturii. Caldura necesara fierberii si prepararii diferitelor retete alimentare va fi distribuita uniform pe suprafata vaselor pentru a asigura rezultate excelente. Un alt avantaj il reprezinta faptul ca aceasta nu necesita un spatiu generos  de epozitare astfel incat se va adapta in majoritatea bucatariilor, fara a strica aliniamentul mobilierului sau a altor electrocasnice aflate in apropiere.

Pret Bosch PKE645B17E

Recomandarea noastra -> AICI!

Sper ca descrierea facuta in ce priveste plita incorporabila  Bosch PKE645B17E, a fost de bun augur pentru multi dintre dvs. care sunt interesati de un astfel de dispozitiv pentru noua lor bucatarie. Aceasta plita este numai buna de luat acasa si veti profita la maxim de eficienta, precizie si siguranta! Iar raportul dintre performantele acesteia si costuri este unul pe deplin justificat!

Pretul de azi 28.02.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Bosch PKE645B17E
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Plite incorporabile