REVIEW – Bosch HBA43S360E – Reducere de vara!

Bosch HBA43S360E este un cuptor electric ce poate fi achizitionat in prezent la un pret promotional, dupa cum veti descoperi dupa ce veti accesa unul dintre butoanele din acest articol. O sa incep review-ul prin a va spune faptul ca acest electrocasnic este unul incorporabil, ceea ce inseamna ca se va potrivi perfect in orice tip de bucatarie. Culoarea neagra in care vine ii acorda un plus de modernitate, dar si de eleganta.

Poze si specificatii tehnice ! -> Vezi AICI !

Usa cuptorului vine dotata cu un maner cromat, care va permite practic sa o deschideti cu usurinta. In partea superioara, poate fi vazuta interfata de comanda. Aceasta este formata din doua butoane rotative, butoane secundare pentru functii, dar si un display LED extrem de util.

Review Bosch HBA43S360E

Capacitatea cuptorului este de 61 litri, fiind asadar destul de incapator, facand fata cu brio nevoilor unei familii obisnuite. Impreuna cu el, veti primi o tava pentru copt, dar si un grilaj ce poate fi ajustat pe inaltime in interior.

Printre cele mai importante tehnologii pe care Bosch HBA43S360E le detine, tin sa notez: functia de autocuratare, iluminare interioara, protectia pentru copii sau treapta speciala pentru preparare pizza.

Pret Bosch HBA43S360E

Recomandarea noastra -> AICI!

Cu ajutorul acestui model orice preparat va fi gatit sau copt dupa bunul plac. Acest lucru este posibil datorita multiplelor programe de gatit pe care le detine. Iata o parte dintre ele: grill cu convectie de aer, incalzire superioara, incalzire inferioara, gatire cu ventilatie.

Cand am testat cuptorul am incercat sa folosesc mai multe programe. Rezultatele au fost excelente, deoarece caldura din interior este distribuita uniform, astfel ca alimentele sa fie gatite perfect. In plus, intreg procesul este unul economic, iar asta datorita clasei energetice A.

Asa cum va spuneam, Bosch HBA43S360E poate fi cumparat la reducere in prezent. Din acest motiv, dar si datorita calitatii sale, eu recomand cuptorul fiecaruia dintre voi si va doresc spor la cumparaturi!

Pretul de azi 20.09.2018 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Bosch HBA43S360E
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice