REVIEW – Beko WMY71283LMB2 – Pret accesibil!

Beko WMY71283LMB2 este numele unei masini de spalat vase de o buna calitate, pe care am placerea sa o prezint in randurile care urmeaza. O sa incep prin a spune ca modelul este unul generos in ceea ce priveste capacitatea de incarcare. Cuva sa spatioasa poate spala pana la 7 kg de rufe intr-o singura runda, fiind asadar un dispozitiv potrivit chiar si pentru familiile numeroase.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Datorita faptului ca masina vine cu un motor Inverter, dar si cu clasa energetica superioara A+++, voi va veti bucura de un consum mai bun, de un zgomot mai redus, dar si de o eficienta cu mult crescuta fata de modelele convetionale. Cei care deja au achizitionat produsul sunt foarte multumiti de performantele sale, asa ca i-au acordat note maxime.

Review Beko WMY71283LMB2

Cu butonul rotativ central pe care Beko WMY71283LMB2 il detine in partea superioara veti putea alege programul preferat de spalare. In total ele sunt 16, fiind dedicate oricarui tip de material sau grad de murdarie al rufelor. Printre cele mai importante tin sa amintesc: bumbac, program spalare manuala, lana, mixte, delicate sau programul rapid care poate dura numai 14 minute.

In dreapta interfetei, veti gasi mai multe butoane secundare. Acestea sunt utile pentru selectia functiilor speciale, printre care: blocarea accesului la interfata, programarea intarziata, temperatura, viteza de centrifugare etc.

Pret Beko WMY71283LMB2

Recomandarea noastra -> AICI!

Masina de spalat Beko poate stoarce hainele cu o viteza de pana la 1200 rotatii pe minut, fiind asadar suficient de puternica pentru rezultate de exceptie. In plus, ea mai vine cu urmatoarele tehnologii: semnal sonor la finalul programului, sistem de control al apei, sistem de control al balansului si nu doar.

Beko WMY71283LMB2 este o masina de spalat rufe de o calitate superioara, dar care totusi poate fi cumparata la un pret foarte bun. Daca doriti sa-l descoperiti, dati un simplu click pe unul dintre butoanele atasate!

Pretul de azi 31.05.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Beko WMY71283LMB2
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice