REVIEW – Combina frigorifica Beko RCNA340K20XP – Capacitate 302 l, Clasa A+, NeoFrost, Inox Antiamprenta

Salutari. In acest articol vom discuta despre modernizarea unei bucatarii. Cum facem asta? Cu combina frigorifica Beko RCNA340K20XP in mod sigur vom atrage privirile musafirilor, si vom beneficia de alimente proaspete de care ne vom bucura mult mai mult de acum inainte. 

Beko RCNA340K20XP

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Compartimentul EverFresh+ va reduce efectul de ofilire al verdeturilor. Toate verdeturile tale precum salata si ceapa verde se vor pastra in stare exceptionala.

Acest compartiment poate fi reglat dupa preferinte, pentru ca umiditatea acum poate fi controlata foarte usor. Beko RCNA340K20XP produce de curentii de aer care asigura umiditatea optima si temperatura stabila precum a fost setata de utilizator.

Review Beko RCNA340K20XP

Usa a fost prevazuta cu o garnitura antibacteriana pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor nocive pentru alimentele tale. Interiorul este mai igienic ca niciodata, pentru a nu se permite dezvoltarea bacteriilor in interior. Un nivel ridicat de igiena este asigurat cu un filtru activ din carbon care elimina mirosurile neplacute.

Functia de super-congelare este functia ideala pentru a fi activata in momentul cand introduceti alimente proaspete in interiorul congelatorului.
Carnea de exemplu daca nu este congelata cu aceasta functie cand o veti introduce in congelator, ea nu va reusi sa dezghete partial carnea deja existenta in congelator.

Pret Beko RCNA340K20XP

Recomandarea noastra -> AICI!

Volumul net total al acestui model este de 302 litri si este impartit in 205 litri frigider si 97 litri congelator.
In interior gasim 3 rafturi din sticla securizata, 3 suporturi pe usa si 3 compartimente congelator cu o performanta de congelare de 5 kg/24h.

Dimensiunea aparatului frigorific este de 175.4 x 59.5 x 65 cm, dispune de usi reversibile si este finisat cu culoarea argintie. Beko RCNA340K20XP este clasat in clasa A+ si consuma 304 kwh / an si dispune in interior de iluminare LED care furnizeaza o lumina uniforma alimentelor tale si tu vei avea o vizibilitate foarte buna..

Motorul produce un zgomot redus de 43 dB si ofera o autonomie de 21 de ore in cazul unei pene de curent electric.

Pretul de azi 23.01.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Numele produsului
Beko RCNA340K20XP
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Beko, Electrocasnice, Frigidere