Beko DBK386WD++

Dragi prieteni, va voi informa astazi mai detaliat despre produsul acesta, pentru ca mi s-a parut interesant. Testele care le-am facut au demonstrat o calitate superioara.

Pot sa va spun ca Beko DBK386WD++ este o combina foarte buna, eficienta, ce consuma putin, si este foarte incapatoare, raceste foarte foarte repede bauturile si ce mai aveti de racit.

Review Beko DBK386WD++

 La interior, in frigider sunt 6 rafturi, 5 dintre ele fiind de sticla, unul de metal creat special pentru sticle – sticlele se pun culcate in raft, si ergonomia raftului le tine sa nu se rostogoleasca si sa cada, le tine foarte bine in frigider, si asa ocupa si foarte putin spatiu, fiind culcate. Cel mai bine e sa montati acest raft fix sub alt raft de sticla, asa nu irositi spatiu valoros in frigider.

Jos de tot, sub rafturi, este o tava foarte spatioasa pentru fructe si legume, aceasta tava avand pereti despartitori pe care ii puteti folosi sa divizati diversele fructe, legume etc una de cealalta.

Pe usa, sunt 3 rafturi mai mici in care puteti pune oua, borcane, ce doriti sa puneti, si jos mai sunt 4 rafturi pentru sticle.

Rafturile de jos sunt mai putin spatioase tocmai pentru ca in usa este inclus un dozator de apa rece, puneti apa in dozator, frigiderul raceste apa si aveti in exterior o fanta prin care puteti lua apa rece, foarte rece, fara sa deschideti frigiderul decat atunci cand se termina apa din dozator, pentru a-l umple la loc.

Congelatorul Beko DBK386WD++ are 3 lazi foarte spatioase ce compartimenteaza perfect spatiul congelatorului.

Pret Beko DBK386WD++

Recomandarea noastra -> AICI!

In concluzie e clar ca avem un produs foarte interesant la un pret bun . Il puteti cumpara la un pret de apoximativ  1900 lei , din online-ul romanesc dar noi v-am cauta special o oferta foarte tare, pe care o gasiti mai jos! Va Multumim!

Pretul de azi 20.05.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Beko DBK386WD++
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice