REVIEW – Combina frigorifica Beko DBK 346++ – Capacitate 292 Litri, Clasa A++

Salutari. In acest articol vom discuta despre o combina frigorifica care arata superb si ofera capacitate mare la pret redus. Beko DBK 346++ ofera 292 litri volum net si consum redus de energie la un pret moderat.

Beko DBK 346++

Vezi la eMAG poze si specificatii tehnice! Click AICI   

Review Beko DBK 346++

Ai acum protectie antibacteriana prin garnitura care este montata pe rama usii si ofera protectie impotriva bacteriilor, fiind dotata cu aditivi speciali care impiedica raspandirea mirosurilor neplacute in interior. Un frigider curat si fara bacterii este tot ce ne dorim in bucataria noastra.
Chiar si manerele sunt acoperite cu un strat protectiv antibacterian.

Functia de congelare rapida este disponibila pe modelul Beko DBK 346++, pentru alimentele proaspete introduse in interior. Functia se dezactiveaza automat dupa ce sa atins temperatura tinta. Compartimentele congelatorului sunt gandite si proiectate pentru orice tip de congelare

Acest model arata deosebit si ofera un spatiu usor de modificat. Poti stoca acum si recipiente mari, pentru ca rafturile sunt ajustabile in functie de preferinte si nevoile fiecaruia.

Pe usa regasim si un spatiu dedicat sticlelor. Raftul poate stoca sticlele tale fara a sacrifica din spatiu disponibil in interior.

Caracteristici Beko DBK 346++

Acest model ofera un volum interior de 292 litri net dintre care 197 litri sunt dedicati frigiderului si 95 litri sunt rezervati congelatorului. Acest model ofera functia dezghetare automata pentru compartimentul frigider.

In interior spatiul lui Beko DBK 346++ este organizat pe 3 rafturi care sunt facute din sticla rezistenta la greutati chiar si de 25 kg. Pe usa regasim 3 suporturi dintre care unul are un capac pentru izolare, iar congelatorul dispune de 3 compartimente, cu o performanta de congelare de 5 kg / 24 ore. Congelatorul ofera functia de super congelare.

Acest model are dimensiunea de 186.5 x 59.5 x 60 cm. Usile au deschidere standard spre dreapta, iar sensul de deschidere se poate inversa datorita usilor reversibile. Inca un lucru de mentionat ar mai fi ca frigiderul ofera o autonomie in cazul unei pene de curent de 18 de ore.

Pret Beko DBK 346++

Aceasta combina frigorifica poate fi achizitionata la pretul de aproximativ 1.500 lei.

Pentru pretul zilei de astazi 28.02.2024 la eMAG click AICI   

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Beko DBK 346++
Stele acordate
51star1star1star1star1star