REVIEW – BEKO BXEU090/BXEU091 pret si pareri!

Buna, prieteni! Dispozitivele de aer condiționat sunt din ce în ce mai căutate, în special având în vedere sezonul cald  și, de asemenea, în anticiparea posibilității de a beneficia de reduceri semnificative la achizitionarea unui astfel de aparat. Beko lanseaza noul aparat de aer conditionat bxeu090 / bxeu09, care vine cu o tehnologie de mare clasa, cu functii ingenioase si eficiente, dar si cu un pret convenabil in raport cu toate acestea!

Printre numeroasele modele de pe piață, trebuie neaparat să amintim de Beko bxeu090 / bxeu091, un dispozitiv senzational usor de montat pe perete, care poate satisface nevoile celor care caută un aparat de aer condiționat și, în același timp, pentru a combina o bună performanță și confortul maxim în zilele calduroase de vara. În ceea ce privește eficiența precum si  optimizarea consumului de energie, aceasta este confirmată de clasa de referință care este A atât în ​​modul de încălzire cat și de răcire. Aparatul a fost echipat cu tehnologia invertor,  astfel incat va avea o reacție rapidă și eficientă la temperatura dorită.

Review BEKO BXEU090/BXEU091

Foarte importante sunt si sistemele de dezumidificare, prin care aerul este ionizat, iar sanatatea nu ne este pusa in pericol. Mai mult Filtrul lichidului de răcire este R410A, în timp ce clasa climatică este T. Unitatea interioară cântărește 8 kg și reduce zgomotul la 53 dB, iar cea externă (a cărui mărime se ridica la 780 X 245 X 540 mm) cântărește 28 de kilograme și poate conține nivelul de zgomot la 62 dB. Nivelurile de zgomot care trebuie menționate sunt cele cu viteză redusă, 41 dB, medie, 43 dB și înaltă, 48 dB.

Pret BEKO BXEU090/BXEU091

Recomandarea noastra -> AICI!

Deși nivelurile au fost excelente, Beko bxeu090 / bxeu091 este un produs remarcabil si arata foarte bine comparativ cu alte produse din aceeași gamă. Fluxul de aer este de 400 de metri cubi pe oră, cu trei viteze de ventilație. In sfârșit, chiar și designul poate atinge niveluri considerabile, cu linii și culori care pot fi ușor integrate în orice tip de mediu, fără a afecta decorul interior.

Toate componentele aparatului de aer conditionat Beko bxeu090 / bxeu091 sunt fabricate din materiale  de cea mai buna calitate, compresor puternic dar care ofera acestuia o functionare silentioasa,  dar in acelasi timp se bucura si de un design deosebit ce va arata bine oriunde si-ar gasi locul.. Nu-mi ramane decat sa va recomand cu toata increderea acest dispozitiv care se bucura de un raport calitate/pret exceptional!

Pretul de azi 15.06.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
BEKO BXEU090/BXEU091
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice