REVIEW – Beko BK7725 FRIGIDER – La un pret pe placul tau !

Buna, prieteni! Trebuie sa stiti ca produsele Beko care au clasa energetică A + contribuie nu numai la îmbunătățirea bugetului familiei prin economii considerabile la facturile de energie electrica, ci și la îngrijirea mediului inconjurator. Modelele cu clasa A + consumă chiar mai puțină energie decât modelele identice din clasa A.

In plus tot informativ, Beko a adoptat pentru modelul sau BK7725 sistemul usilor reversibile, ceea ce inseamna ca puteti monta usa aparatului atat pe partea dreapta cat si pe stanga in functie de cum va cere locul in care va fi depozitat. Ia volumul sau de 51 litri ofera prin tehnologiile moderne o racire impecabila produselor alimentare stocate.

Review Beko BK7725 

Beko ofera prin modelul sau BK7725, un  design classic si versatil, eficienta energetic foarte buna cu un consum foarte bun de 106 kwh/an.Vreau sa precizez faptul ca aparatul atrage atentia in mod deosebit prin faptul ca nu va avea nevoie de mult spatiu de depozitare fiind recomandat gospodariilor mai mici, sau dimpotriva unei familii mai mari pentru care frigiderul deja existent nu mai satisface nevoile in ce priveste spatiul interior pentru depozitarea alimentelor.

Pret Beko BK7725 

Recomandarea noastra -> AICI!

La interior  vei descoperi 1 raft din  sticlă securizată, 2 suporturi practice pe uşă,  si de asemenea caseta pentru a pastra in deplina siguranta legumele si fructele.Compartimentul de refrigerare detine un volum de 46 litri in timp ce congelatorul ofera un volum de 5 litri, si este dotat de asemenea cu sisteme eficiente antibacteriene, pentru mai multa igiena si siguranta pentru toate produsele depozitate.

Pretul de azi 20.05.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Beko BK7725
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice