REVIEW – Beko BDIN 120 pret si pareri!

Salutare, prieteni! Pentru ca zilele devin din ce in ce mai calduroase, iar confortul nostru are de suferit cu fiecare grad C in plus, producatorii de aparate de aer conditionat se intrec in oferte care mai de care mai irezistibile. Beko se mandreste insa cu noul sau aparat BDIN 120 dotat cu tehnologii performante, si propune acest dispozitiv pentru toti aceia ce cauta racoarea padurii in casele lor. Acest aparat de aer conditionat este unul eficient dar si economic din punct de vedere costuri.

Aparatul Beko  BDNI 120 vine cu o capacitate de 12000 BTU si asigura racire, incalzire dar si un proces necesar de dezumidificare. Aparatul iti pune la dispozitie o serie de setari in functie de nevoile fiecaruia, iar in cazul in care va confruntati cu pene de curent, in momentul repornirii acesta isi va pastra ultimele setari facute.

Review Beko BDIN 120

Stim deja ca un aparat de aer conditionat ne poate si imbolnavi, insa cu noua tehnologie Beko  avem acum sisteme inteligente care purifica aerul, prin eliminarea  eficienta a bacteriilor, cu ajutorul filtrelor atent concepute. Acestea vor retine praful precum si bacteriile! Cele patru filtre disponibile sunt Active Carbon, Cold Catlyst, Silver Ion, dar si un filtru cu o densitate mai mare.

Pret Beko BDIN 120

Recomandarea noastra -> AICI!

Beko BDNI 120 dispune de un design simplu dar modern, cu  dimensiuni destul de  reduse, acesta masurand 903 x 218 x 270 mm si cantareste doar 9.7 kg la unitatea interna. Dispozitivul reuseste sa imbine functiile care reprezinta avantaje deosebite cu nivelul de zgomot extrem de scazut, dar si cu, consumuri optime de energie electrica.

Esti in cautarea unui aparat de aer conditionat eficient, care sa-ti asigure un ambient placut in casa ta? Ei bine, Beko BDNI 120 ar putea fi o alegere excelenta, deoarece are o capacitate foarte buna, functii inteligente de purificare a aerului, consumuri rezonabile, dar si un design placut. Remarcabile sunt si recenziile clientilor care au ales acest aparat si se bucura de toate avantajele sale, dar cel mai important este faptul ca raportul calitate/pret il considera unul foarte avantajos!

Pretul de azi 28.02.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Beko BDIN 120
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice