REVIEW – Arctic APL71022BDW0 la un pret de exceptie !

În acest review vă voi prezenta o mașină de spălat Slim cu o capacitate de încărcare de 7 kg care arată foarte bine din punct de vedere al aspectului și prezintă tehnologie modernă pentru economisirea de energie electrică. Este vorba despre mașina de spălat rufe Arctic APL71022BDW0 care oferă caracteristici dintre cele mai interesante pe care le vom discuta în acest articol.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Mașina de spălat vine prevăzută cu un design foarte interesant și o culoare albă. Oferă un dispozitiv pentru informații detaliate despre timpul programului de spălare și ciclul ales. Panoul de comandă este de tip mecanic și va permite selectarea unuia dintre cele 15 programe de spalare. Arctic APL71022BDW0 este o mașină de spălat foarte interesantă, dotată cu sisteme de protecție împotriva accesului la butoanele sale, care pot fi dezactivate pentru copii. Dacă doriți sa achiziționați acest model vă invit să verificati si

Review Arctic APL71022BDW0

Dotată cu o capacitate de încărcare de 7 kg cuva acesteia mașini de spălat mai beneficiază și de un control al balansului. Vor fi mai puține vibrații și rezultate mult mai bune la spălare. Acest lucru este foarte important pentru un zgomot redus în timpul stoarcerii hainelor tale.

 

Cei care doresc să știe mai multe lucruri despre programele sale vreau să vă spun că există posibilitatea de a spala rufe delicate, lână, bumbac există și un program pentru clătire intensivă, și un program eco pentru spălarea cu apă rece. Programul rapid de spălare oferă o spălare eficientă cu consum redus de detergenți timp de 30 de minute.

Pret Arctic APL71022BDW0

Pretul de azi 19.12.2018 la eMAG -> Vezi Aici !

Modelul Arctic APL71022BDW0 beneficiază de un sistem de detectare a spumei în exces, iar dozatorul de detergent va doza exact cât este nevoie pentru un ciclu de spălare reușit. Despre preț pot să vă spun că este foarte atractiv așa că mai jos găsiți oferta care noua ne place cel mai mult.

Recomandarea noastra -> AICI!

Review produs
Numele produsului
Arctic APL71022BDW0
Categories: Electrocasnice