REVIEW – Combina frigorifica Arctic AK54305S+ – Capacitate 291 litri, Clasa A+

Salutari. In acest review va prezentam combina frigorifica Arctic AK54305S+ care vine cu un design dragut intr-o culoare argintie. Spatiul este destul de mare in interior. 

Arctic AK54305S+

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Acest model arata deosebit si ofera un spatiu usor de modificat. Poti stoca acum si recipiente mari, pentru ca rafturile sunt ajustabile in functie de preferinte si nevoile fiecaruia. Clasat A+ consuma putin curent electric, si acest model este foarte usor de folosit si de intretinut.

Daca iti doresti prospetime si savoare atunci te informam ca ai disponibil compartimentu spatios Garden Fresh! Acest compartiment este dedicat fructelor si legumelor, si ofera o prospetime deosebita, pe termen lung de timp.

Fast Freeze Zone este zona congelatorului care te ajuta sa congelezi foarte rapid anumite alimente. Compartimentele congelatorului sunt gandite si proiectate pentru orice tip de congelare.

Review Arctic AK54305S+

Modelul Arctic AK54305S+ este dotat cu termostat ajustabil. Temperatura este usor de setat din interior fara nici o problema. Controlezi temperatura in functie de alimentele din interior si de temperatura ambientala pentru a asigura conditiile necesare alimentelor tale.

Poti stoca multe borcane sau diverse recipiente fara nici o problema pe usa frigiderului. Pe usa regasim si un spatiu dedicat sticlelor. Raftul este denumit XXL Bottle si poti stoca sticlele tale fara a sacrifica din spatiu disponibil in interior.

Acest model dispune de un sistem antibacterian. Garnitura antibacteriana este montata pe rama usii si ofera protectie impotriva bacteriilor, fiind dotata cu aditivi speciali care impiedica raspandirea mirosurilor neplacute in interior. Un frigider curat si fara bacterii este tot ce ne dorim in bucataria noastra.

Pret Arctic AK54305S+

Recomandarea noastra -> AICI!

Acest model ofera un volum interior de 291 litri net dintre care 204 litri sunt dedicati frigiderului si 87 litri sunt rezervati congelatorului. Acest model ofera functia dezghetare automata pentru compartimentul frigider.

In interior rafturile disponibile sunt 4 la numar si sunt facute din sticla. Pe usa regasim 4 suporturi, iar congelatorul dispune de 3 compartimente cu sistem de dezghetare manual. Congelatorul ofera functia de super congelare.

Acest model are dimensiunea de 181.4 x 54 x 60 cm. Usile au deschidere standard spre dreapta, iar sensul de deschidere se poate inversa datorita usilor reversibile. Inca un lucru de mentionat ar mai fi ca frigiderul cantareste 54 kg si ofera o autonomie in cazul unei pene de curent de 16 de ore.

Pretul de azi 12.12.2018 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Numele produsului
Arctic AK54305S+
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Arctic, Electrocasnice