REVIEW – Masina de spalat frontala Arctic AED7001A++, 7kg, 1000rpm, Clasa A++, Alb

Nu de mult am avut ocazia sa testez masina de spalat rufe Arctic AED7001A++ . In randurile urmatoare va voi prezenta tot ceea ce am aflat despre ea, pentru ca la final sa fiti bine informati in legatura cu acest produs. In primul rand, trebuie spus ca modelul vine in culoarea alba, designul sau fiind clasic, dar modern in acelasi timp.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Cu ajutorul acestei masini veti putea spala pana la 7 kg de rufe, de aceea o recomand familiilor ce sunt formate chiar si din 4 membri. Setarea ei se face foarte usor. O simpla rotire a butonului central va ajuta sa setati programul, iar butoanele secundare sunt utile pentru selectia functiilor speciale, vitezei sau temperaturii. Ba mai mult, modelul detine un display LED, care va indica timpul ramas pana la finalul programului si nu numai.

Review Arctic AED7001A++

Cele 15 programe de spalare pe care Arctic AED7001A++ le detine sunt suficiente pentru a acoperi toate gamele de rufe, indiferent de materialul din care sunt confectionate. In cazul in care acestea nu prezinta un grad ridicat de murdarie, veti putea folosi fara probleme programul de doar 14 minute, care este la fel de eficient.

Pe langa toate astea, va veti mai bucura si de functii si tehnologii precum: programare intarziata de pana la 14 ore, sistem de control al balansului, blocarea accesului la interfata, eco dose, eco heater si multe altele.

Pret Arctic AED7001A++

Recomandarea noastra -> AICI!

Cand am testat masina am folosit atat un program normal, cat si pe cel rapid. In ambele situatii rufele au fost bine spalate si clatite, iar cele 1000 RPM au facut ca acestea sa fie si complet stoarse, fara sa fie sifonate. Toate astea cu un consum mic de energie electrica, dar si cu un nivel de zgomot scazut.

Asadar, recomand cu drag masina de spalat rufe Arctic AED7001A++ tuturor celor care isi doresc un electrocasnic de o buna calitate, care este in acelasi timp si ieftin!

Pretul de azi 22.10.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Arctic AED7001A++
Stele acordate
41star1star1star1stargray
Categories: Electrocasnice