REVIEW Masina de spalat rufe Arctic AED6000A++, 1000 RPM, 6 kg, Clasa A++, Alb

Dragi prieteni astăzi vom discuta despre mașina de spălat care ne impresionează cel mai mult. Este vorba despre model de la Arctic care prezintă caracteristici destul de bune în ceea ce privește spălarea hainelor cu rezultate foarte bune. Modelul Arctic AED6000A++ vine prevăzut cu capacitatea de încărcare de 6 kg și un consum redus de energie electrică.

Avem în față o mașină de spălat modernă de culoare albă care măsoară dimensiunile de: Înălțime 84 cm, lățime 60 cm și adâncime 47 cm. Modelul este pregătit pentru o familie de 2 membri și poate funcționa foarte economic și foarte silentios.

Review Arctic AED6000A++

Mașina de spălat vine cu o tehnologie modernă care asigură un consum redus de energie electrică modelul fiind clasat A++, consumă anual doar 164 de kW. Pe lângă acest lucru există și un consum redus de apă, și putem spune că 8800 L este destul de puțin. Această caracteristică este destul de bună și ne dă încredere să achiziționăm.

Pentru cei care încă nu știu modelul are o viteză maximă de centrifugare de 1000 de rotații pe minut. Arctic AED6000A++ beneficiază de un selector de centrifugare și de temperatură a apei. Este un lucru Destul de bun și controlul balansului care vă ajută la diminuarea de vibrații în timpul funcționării.

Pret Arctic AED6000A++

Recomandarea noastra -> AICI!

Modelul Arctic AED6000A++ beneficiază de trei trepte de centrifugare și 4 trepte de temperatură. Modelul are un nivel de zgomot în timpul funcționării de 58 de decibeli așa că nu va fi foarte zgomotos. În total există 11 programe de spălare printre care și un program de spălare rapid de 14 minute.

La sistem fiind spuse, putem remarca cu oferă foarte multe funcții la un preț accesibil. Achiziționați cu încredere produsul.

Pretul de azi 28.02.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Arctic AED6000A++
Stele acordate
41star1star1star1stargray
Categories: Electrocasnice