Allview 25ATC5000 – Pret foarte bun!

In randurile de mai jos veti descoperi cateva din parerile celor care a achizitionat produsul zilei. Asta nu e tot, va voi acorda si informatii utile despre el, plus un pret bun!

Hai sa va spun, parerea mea, acesta este un televizor normal, non-smart, dar pentru un non-smart este un televizor foarte bun, mai ales la acest pret fenomenal. Are aproape aceleasi functii ca un televizor smart, doar ca nu il puteti conecta la internet decat daca aveti si un Chromecast sau un dispozitiv similar, si se va comporta in acest caz fix ca un televizor smart, dar cu mai multi pasi la utilizare, nefiind interfata nativa a televizorului. Ideea e ca nu pierdeti nimic alegand acest televizor in locul unuia smart.

Review Allview 25ATC5000

Pot sa va spun ca este plin de tehnologii speciale pentru a face imaginea – care deja este full hd 1920 x 1080 – si mai fidela: Motion Adaptive Noise Reduction, Content Adaptive Noise Reduction, Dynamic Contrast Enhancement, Motion-Adaptive Comb Filter. La pretul acesta este un televizor foarte bun. Cunoscatorii se uita la specificatii si la ce poate fiecare model in parte, in timp ce oamenii care nu prea cunosc specificatiile ajung sa se ia dupa firma cand vor sa recunoasca un model bun. Chiar daca este firma romaneasca, acest televizor este superior in raportul pret calitate multor televizoare de la firme mai cunoscute si mai populare. Din punct de vedere al conexiunilor este foarte bun, avand conexiune normala de cablu, intrare PC, intrare USB, intrari scart rgb, minijack de casti, port hdmi si slot CI+, toate astea intr-un televizor non-smart impresionant.

Pret Allview 25ATC5000

Recomandarea noastra -> AICI!

In incheiere pot sa va spun ca acest produs  Allview 25ATC5000 are un raport calitate pret favorabil clientului . Se poate gasii pe piata romaneasca la un pret de aproximativ 500 lei . Am cautat special pentru dvs o oferta buna pe care v-o prezentam mai jos. Va multumim!

Pretul de azi 20.05.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Allview 25ATC5000
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electronice