REVIEW – Masina de spalat rufe cu motor Inverter AEG L98699FL2 – Capacitate 9 kg, 1600 RPM, Clasa A+++

Astazi vom discuta despre o masina de spalat cu tehnologia unui motor Inverter care asigura un consum redus si performante ridicate. AEG L98699FL2 este potrivita pentru o familie mare unde se efectueaza zilnic spalari de haine si este nevoie de eficienta si diversitate de programe de spalare.

AEG L98699FL2

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Pe piata masinilor de spalat exista o concurenta acerba cand vine vorba de preturi si de tehnologii avansate. Acest model ofera cele mai eficiente programe de spalare despre care o sa discutam in acest review.

ProTex Plus este o modalitate incredibila de protejare a hainelor in timpul programelor de psalare. Daca incarcatura este foarte mare, nu este nici o problema pentru ca AEG L98699FL2 se va descurca de minune.

Review AEG L98699FL2

Tehnologia ProTex Plus, cu certificare Woolmark Blue va trata fiecare haina cu atentie speciala pentru a preveni uzura materialuilui in timp. Cu tamburul sau XXL Soft asigura un mediu perfect pentru hainele tale si sistemul sau inteligent OptiSense va regla ciclul de spalare in functie de greutatea incarcaturii.

Despre OptiSense putem spune ca este un sistem avansat care regleaza si optimizeaza consumul de energie in functie de incarcatura. Chiar daca incarcatura este masiva sau ati adaugat doar cateva articole acesta va optimiza ciclul de spalare in functie de situatie.

Motor inverter asigura o performanta extraordinar de fiabila. Tehnologia motorului este mai noua. Motorul este fara perii, si acest sistem nou reduce uzura componentelor si nu mai produce vibratii mari. De asemenea performantele sunt foarte bune si zgomotul foarte redus.

Pret AEG L98699FL2

Recomandarea noastra -> AICI!

Modelul acesta ofera un afisaj LCD cu informatii detaliate despre programele de spalare incluse. Cele 10 programe de spalare asigura tot ce aveti nevoie de la o masina de spalat. Capacitatea de incarcare al acestui model este de 9 kg si ofera o viteza de centrifugare de 1600 RPM.

Consumul energetic este deosebit de mic fiind clasata A+++ veti fi asigurati de facturi foarte mici la energia electrica. Doar 0.83 Kwh consuma acest model daca este folosit cu oricare dintre programele standard.

Ultimele detalii pe care le vom specifica sunt dimensiunile masinei care sunt de 85 x 60 x 63.9 cm si nivelul zgomotolui la centrifugare este de 73 dB iar cel la spalare este de 47 dB. Consumul anual estimat de apa este de 10999 litri de apa.

Pretul de azi 23.03.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
AEG L98699FL2
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice