REVIEW – Masina de spalat rufe AEG L7FEC41S – Capacitate 10 kg, 1400 RPM, Clasa A+++

Salutari. In acest articol vom discuta despre o masina de spalat inteligenta. Masina de spalat rufe AEG L7FEC41S ofera o capacitate de 10 kg si 1400 rpm, si pe langa performantele excelente ale motorului specificam un consum foarte redus de energie.

AEG L7FEC41S

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Acest model promite portejarea hainelor tale in conditii excelente. Programele de spare atent create, vor oferi un confort deosebit pentru spalarea hainelor tale in conditii excelente.

Dupa cum specifica compania, modelul AEG L7FEC41S este protectorul camasilor tale, cu tehnologia ProSteam® aspectul elegant se va pastra in timp si nu vei fi nevoit sa porti grija numarului de spalari efectuate, pentru ca de fiecare data camasile tale vor arata excelent.

Aburul folosit pentru improspatarea hainelor este o modalitate eficienta de a face hainele sa fie mai putin sifonate si vei fi fericit sa afli ca ai mai putin de calcat.

Review AEG L7FEC41S

Tehnologia ProSense® verifica greutatea hainelor pentru a asigura un ciclu de spalare echilibrat dupa nevoile tale. Senzorii ajusteaza durata programului de spalare pentru a oferi un program eficient de spalare si un consum redus de energie si de apa. Rufele vor fi mereu proaspete.

Rezultatele sunt exceptionale dupa fiecare spalare. Cand programul de centrifugare s-a terminat SoftPlus asigura balsamul necesar pentru a face hainele sa se simta moi si sa ofere senzatia de delicatete la atingere.

Programul Eco TimeSave asigura economie de timp si de energie. AEG L7FEC41S dispune de tehnologia ÖKOINVERTER care asigura cel mai redus consum de energie posibil.

Pret AEG L7FEC41S

Recomandarea noastra -> AICI!

Modelul acesta ofera un afisaj LCD cu informatii detaliate despre programele de spalare incluse. Cele 10 programe de spalare asigura tot ce aveti nevoie de la o masina de spalat. Capacitatea de incarcare al acestui model este de 10 kg si ofera o viteza de centrifugare de 1400 RPM.

Aveti copii? Nici o problema, acest model ofera un sistem de siguranta impotriva copiilor. Consumul energetic este deosebit de mic fiind clasata A+++ vei fi asigurat de facturi foarte mici la energia electrica.

Ultimele detalii pe care le vom specifica sunt dimensiunile masinei care sunt de 85.0×60.0x60.5 cm si nivelul zgomotolui la centrifugare este de 75 dB.

Pretul de azi 12.12.2018 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
AEG L7FEC41S
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice