REVIEW – Philips 65PUS6162/12 – O imagine de cristal la un pret ideal !

In vederea achizitionarii unui nou produs, informarea este cheia succesului. Astfel, in review-ul de acum vom discuta totul despre modelul in cauza. Pe langa informatii importante, va prezint si un pret bun de pe piata! Televizorul Philips 65PUS6162/12 este un televizor 4K Ultra HD ce ofera o imagine de calitate cu peste 8 milioane de pixeli si de 4 ori mai calitativa fata de un model conventional HD, impresionant nu?  Haideti sa aflam mai multe despre tehnologia si functiile din spatele unei imaginii perfecte !

In primul rand testand acest produs nu am putut trece cu vederea design-ul minimalist si elegant atat al modelului in sine cat si a stander-ului non-conformist ce mi-a iesit in evident ! Televizorul in sine este foarte subtire folosind un stil elegant ce se potriveste cu fiecare incapere, rama ecranului aproape inexistenta ofera o senzatie ca imaginea depaseste limitele ecranului iar stander-ul ofera o stabilitate maxima si arata foarte bine .

Ca si tehnologii avem tehnologia Pixel Plus HD ce optimizeaza imaginea pentru a beneficia de o calitate mai superioara, mai fluida si o profunzime a detaliilor mai precisa ! Am observant de asemenea ca nuantele de alb sunt stralucitoare iar cele de negru mai profunde simti ca absoarbe pur si simplu lumina din camera !

Review Philips 65PUS6162/12

High Dinamic Range este standardul folosit pentru o imagine si o experienta de vizualizare cat mai naturala si realista, procesand imaginea pentru a oferi o naturalete si o claritate iesita din comun !

Pret Philips 65PUS6162/12

Recomandarea noastra -> AICI!

Platforma Smart TV este una foarte facila, usor de utilizat ce ofera o gama variata de aplicatii actualizate ce pot reda oricand si cel mai in voga continut la ora actuala. Aplicatii precum Youtube, Netfilx, HBO Go te vor incanta in orice moment cu continutul acestora diversificat .

Daca sunteti in cautarea unui televizor bun, va asteapta o experienta cu mai mult decat un televizor simplu ! Ma refer la faptul ca veti achizitiona un adevarat centru de divertisment cinematografic pentru toata familia ! Pretul acestui model pe piata variaza fiind de aproximativ 6500 lei insa noi am gasit oferta de pret perfecta pentru tine care poate fi accesata mai jos !

Pretul de azi 07.12.2023 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
65PUS6162/12
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare