REVIEW – Vision Touch VTTV A654K – Super calitate!

Vision Touch VTTV A654K este un televizor ce face parte din gama premium, iar in randurile urmatoare va voi prezenta cele mai importante detalii despre el. Recomand produsul pentru incaperi spatioase, deoarece el incanta cu un ecran generos de 164 cm in diagonala. Practic, camera in care va fi plasat va fi transformata intr-un mini cinematograf!

De asemenea, mai vreau sa scot in evidenta faptul ca avem de-a face cu un Smart TV performant! Accesul la internet va fi facil pentru oricine. El vine cu aplicatii preinstalate cunoscute, astfel ca fiecare utilizator sa se bucure de continutul favorit din mediul online.

Cand veti privi filmele, serialele sau transmisiunile preferate cu televizorul Vision Touch VTTV A654K, va veti simti practic parte din actiune! Spun asta, deoarece rezolutia suportata este 4K Ultra HD! Imaginile redate vor fi compuse din culori vii si extrem de apropiate de cele din viata reala.

Review Vision Touch VTTV A654K

Un astfel de televizor nu avea cum sa dezamageasca la capitolul audio. Experienta va fi una completa, deoarece sistemul stereo are o iesire de 16 W. Sunetul are o claritate de exceptie, el fiind ajutat in permanenta de o serie de caracteristici superioare.

Pe final, vreau sa va ofer si lista conectorilor pe care televizorul ii detine. Iata care sunt acestia: LAN, Wi-Fi, intrare PC, intrari component si Scart, 3 intrari USB, minijack casti de 3.5 mm, 3 porturi HDMI, dar si Slot CI+.

Pret Vision Touch VTTV A654K

Recomandarea noastra -> AICI!

In concluzie, recomand Vision Touch VTTV A654K chiar si celor mai pretentiosi dintre voi, deoarece performantele lui sunt la cote inalte. Pretul produsului este de aproximativ 4100 RON, insa fiti fara grija! Eu am efectuat cautari in magazinele de profil si, intr-un final, am gasit modelul la o super oferta, de care va recomand sa profitati, accesand link-ul de sub acest articol!

Pretul de azi 12.07.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Vision Touch VTTV A654K
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare