REVIEW – Toshiba 55U3963DG – Design si caracteristi de top!

Dragii nostri!Informatia inseamna succes de aceea noi iti oferim in reviewul acesta tot ce ai nevoie pentru a sti daca acest produs este ceea ce cauti .Iti oferim si cel mai bun pret al pietei plus vei afla ce parere au clientii despre el.

 

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Dupa parerea mea, daca doriți un nou televizor cu tehnologie inovatoare, oferind în același timp o imagine clară, combinată cu un sunet perfect? Pentru tine, vizionarea la TV este o adevărată plăcere, deci nu ai face compromisuri atunci când îți alegi televizorul? În acest caz, ați ajuns la locul potrivit. Astăzi vă prezentăm televizorul Toshiba 55U3963DG. Cu o calitate a imaginii 4K Ultra HD, un sunet perfect și multe alte caracteristici tehnice, acesta oferă utilizatorilor săi posibilitatea de a se scufunda în culorile realiste și saturate ale imaginii, pentru o experiență TV mai bună.

Va pot spune si ca recepția și transmiterea unui semnal pe acest televizor modern se face prin DVB-C DVB-S DVB-S2 DVB-T și DVB-T2. Pe lângă faptul că este extrem de eficient și puternic în funcționarea sa, acest televizor este, de asemenea, foarte eficient din punct de vedere energetic. Cu un consum de energie de 86 W, veți obține o eficiență maximă de lucru, pe baza costurilor minime de energie electrică.

Review Toshiba 55U3963DG

M-a surprins Imaginea perfectă a televizorului care este reprodusă pe un ecran cu diagonala de 139 cm cu o rezoluție de 3840 x 2160 pixeli. În plus, tehnologiile suplimentare de optimizare a imaginii precum HDR 10, HLG și multe altele, combinate cu o calitate incredibilă 4K Ultra HD, vă garantează o imagine clară, cu culori bogate și saturate și un contrast mai profund al imaginii pentru a vă bucura de o experiență de televiziune de neuitat.

 

 

Pret Toshiba 55U3963DG

Recomandarea noastra -> AICI!

Pretul acestui produs in Romania este de aproximativ 3.000 de lei in Romania. Noi am gasit pentru Dvs. O super oferta pe care vi-o las atasata pe aceasta pagina.

 

Pretul de azi 20.05.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Toshiba 55U3963DG
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare