REVIEW – Tesla 55S901SUS – Super performante!

Daca sunteti in cautarea unui televizor care impresioneaza la absolut fiecare capitol, atunci cu siguranta trebuie sa cititi articolul de fata, deoarece va voi prezenta modelul Tesla 55S901SUS! Acesta este dedicat camerelor de o suprafata mare, deoarece vine cu un ecran LED de 140 cm in diagonala!

Dispozitivul are de altfel un design foarte modern, dar si elegant, ce il face potrivit pentru orice tip de ambient. El vine chiar cu un suport format din doua picioare, ce asgiura o buna stabilitate, dar si cu o telecomanda inteligenta.

Tesla 55S901SUS este un Smart TV foarte performant, ce foloseste sistemul de operare Android. Practic, veti avea un acces rapid la continutul preferat din mediul online, mai ales ca el vine cu aplicatii web preinstalate.

Review Tesla 55S901SUS

Imaginile au o calitate premium, deoarece TV-ul suporta rezolutia 4K Ultra HD. Culorile redate vor fi vii si naturale, iar claritatea lor va va face sa va simtiti practic in mijlocul actiunii pe care o veti urmari.

Sistemul audio este si el de o calitate foarte buna. Sunetul are o putere buna, de 20 W in total, iar el va fi redat fara distorsiuni deoarece va fi ajustat de cateva tehnologii speciale, printre care: Dolby Processiong, Surround Sound sau Adjustable Sound Controls.

Pret Tesla 55S901SUS

Recomandarea noastra -> AICI!

Inainte de a concluziona, iata si lista conectorilor pe care ii detine televizorul: Wi-Fi, LAN, intrare PC, iesire audio, 2 intrari USB, intrari video composite, scart, minijack casti de 3.5 mm, 3 porturi HDMI.

In concluzie, consider ca Tesla 55S901SUS este un televizor potrivit chiar si pentru cei mai pretentiosi dintre voi. El are un pret in magazinele de specialitate de aproximativ 3200 RON. Stati fara grija insa, deoarece eu l-am gasit la o oferta mult mai buna pentru voi, pe care va invit sa o vedeti cu un simplu click pe unul dintre link-urile din articol!

Pretul de azi 28.02.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Tesla 55S901SUS
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare