Televizor LED Smart Panasonic TX-32DS500E, 80 cm, Un TV pentru toate buzunarele !

Salut! In acest articol va voi prezenta un nou televizor, si anume Panasonic TX-32DS500E . Acest televizor este ideal pentru a va bucura de o calitate a imaginilor Full HD , pe diagonala modesta de 80 cm ,si de functiile inteligente din meniul Smart , cu ajutorul Firefox OS.

Panasonic TX-32DS500E

Acest televizor este perfect pentru camere ceva mai mici sau camere de apartament. Are un design elegant , un sunet clar si puternic , un ecran  HD  cu o rezolutie de 1366×768 pixeli, functii Smart si un tuner digital incorporat.

My home Screen , cu ajutorul functiei puteti configura ecrane personalizate ce contin link-uri catre continutul preferat . Fiecare membru al familiei poate avea un astfel de ecran , pentru un acces mai rapid.

Vine si cu o noua tehnologie de atenuare adaptiva a iluminarii de fundal care ofera nuante de negru in scenele mai intunecate dar si un alb stralucitor in scenele mai luminoase ,datorita tehnologiei de analiza a imaginilor primite pentru reglarea automata de lumina.

Review Panasonic TX-32DS500E

Acest televizor se face remarcat in orice loc in care va fi amplasat datorita designului modern si atragator .Avand o carcasa de culoare neagra ,acesta se va potrivi in orice decor modern.

Televizorul Panasonic TX-32DS500E este si foarte usor ,cantarind doar 6,5 kg si masoara 734X474X148 mm cu tot cu stand .

Swipe&Share este o functie care va ajuta sa afisati continutul de pe smartphone sau tableta pe ecranul televizorului , si va puteti bucura si viziona impreuna cu familia si prietenii continutul preferat peun ecram mai mare la o calitate HD.

Sa vorbim putin despre display-ul LED  al Panasonic TX-32DS500E. Acesta are o diagonala de 80 cm , la o rezolutie HD 1366×768 pixeli,dar si un contrast dinamic foarte ridicat .Acesta poate reda imagini clare si culori vii , la unghiuri destul de largi de vizionare , pentru a creea o experienta unica de vizionare.

Pret Panasonic TX-32DS500E

Recomandarea noastra -> AICI!

In privinta sunetului ,acesta este redat de cele doua difuzoare stereo de 20 w , ce ofera un sunet clar si puternic , iar in acest fel completeaza experienta de vizionare.

Cu ajutorul tunerului digital , immpreuna cu slotul CI+ nu mai aveti nevoie de un decodor suplimentar , acesta ajutand la simplificarea procesorului de receptionare a canalelor TV digitale sau HD.

Pretul unui televizor Panasonic TX-32DS500E in magazinele de specialitate este de aproximativ 1599lei.

 

Pretul de azi 28.02.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Categories: Panasonic, Televizoare