Sony 65XG9505

Acest produs ne-a atras atentia in aceste zile si dorimsa va facem un review complet despre el si sa va spunem unde il gasiti la un pret special.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Mi-a placut faptul ca Sony KD-65XG9505 este pilot al companiei LED LCD 4K TV și caracteristici X1 procesor Ultimate, cu Super Resolution pe bază de obiect, bazat pe obiecte HDR remasterizare, Super Bit Mapping 4K HDR și de prelucrare a bazei de date dublă.

Review Sony 65XG9505

65XG9505 oferă, de asemenea, o iluminare locală de întunecare completă cu dinamică de gamă X-TEND, unghiul X-Wide, care minimizează schimbarea de culoare atunci când este privită din lateral și X-Motion Clarity menține o acțiune rapidă clară și netedă, fără pierderi de luminozitate. XG9505 folosește acustici multi-audio cu Tweeters de poziționare a sunetului, care oferă experiența Sony-from-Picture Reality cu un sunet aliniat precis. De asemenea, există suport pentru Dolby Atmos. Există, de asemenea, Modul Netflix Calibrated, care aduce viziunea creatorului direct pe XG95 și IMAX Enhanced care profită la maxim de conținutul IMAX Enhanced. În plus, 65XG95 acceptă o gamă dinamică ridicată , inclusiv HDR10 și Dolby Vision.

Am observat faptul ca platforma Sony Android Smart TV utilizează Google Assistant încorporat, împreună cu microfoane încorporate care vor permite interacțiunea mâini libere. Vizualizatorii pot vorbi pur și simplu cu televizorul folosind Google Assistant, dar televizorul va funcționa și cu dispozitivele Google Home sau Amazon Echo. AG9 va fi, de asemenea, compatibil cu Apple AirPlay 2 și HomeKit.

Pret Sony 65XG9505

Recomandarea noastra -> AICI!

Acest model este gasit pe piata din Romania la pretul aproximativ de 12500 lei, insa noi am gasit pentru dvs. o oferta mult mai avantajoasa, oferta de care speram sa va bucurati, spor la cumparaturi va dorim.

Pretul de azi 31.05.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Sony 65XG9505
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electronice