Review Philips 49PUS7502/12 – Descopera imaginea perfecta la un pret ideal !

Philips 49PUS7502/12 este un model foarte bine dotat. Eu l-am testat, iar in acest articol vi-l prezint. Pe langa caracteristici, vreau sa va dezvalui si locul de unde il puteti cumpara foarte ieftin! Spor la cumparaturi :)! Seria modelului Philips 49PUS7502/12 reuseste sa surprinda fani Philips printr-un model 4L Ultra HD extreme de subtire ce foloseste tehnologia Ambilight si sistem de operare Android gata sa ofere o utilizare intuitiva si extreme de satisfacatoar, haideti sa aflam mai multe despre acest model care l-am testat zilele trecute !

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

In primul rand design-ul acestui model este unul aparte prin elegant oferita de elementele minimaliste cu o rama aproape inexistenta si un stander ce ofera o stabilitate ridicata fata de alte modele din seria Philips . Se incadreaza cu usurinta in orice decor oferind camerei un plus de extravaganta. Diagonala este de 123 cm ceea ce ofera o imagine destul de mare iar tehnologia Ultra HD 4K ofera de 4 ori mai multa calitate imaginii decat in cazul unui televizor conventional HD . Sistemul Ambilight garanteaza ca iti va oferi o experienta aparte facand ca scena urmarita sa depaseasca limitele ecranului prin proiectarea unor lumini colorate dincolo de ecran . Asadar imaginea face un pas inainte direct in camera ta oferind un plus de suspans cand urmarim scena de film preferata !

 

Review Philips 49PUS7502/12

Ca si tehnologii folosite doresc sa enumar printre acestea tehnologia Premium Color ce asigura un spectru de culoare vast cu nuante mai naturale si mai realiste si tin sa mentionez ca spectrul variaza undeva la aproape 4 trilioane de culori deci este inimaginabil ce poate sa faca aceasta tehnologie unei imagini din punct de vedere calitativ

 

Pret Philips 49PUS7502/12

Recomandarea noastra -> AICI!

Daca iți plac simțurile cu o imagine care reproduce adâncimea și naturalețea originală și experimentează un film într-o armonie perfectă cu intenția artistului. Rezultatul? Ascuțite extraordinare, detalii impresionante, iluminare mai strălucitoare, o gamă mai largă de culori și dinamică de imagine uimitoare pe care nu ați mai experimentat-o ​​niciodată înainte. Recomand cu incredere acest televizor si credeti-ma ca merita cumparat ! Pretul pietei variaza undeva la aproximativ 4600 lei insa am reusit sa gasesc oferta redusa de pret pentru voi care poate fi acceata mai jos !

Pretul de azi 23.01.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Philips 49PUS7502/12
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare