REVIEW – Panasonic KIT-E7QKE – Racoarea unui pret mic !

Tocmai am terminat de testat Panasonic KIT-E7QKE si, asa cum deja v-am obisnuit, am revenit cu o postare in care va prezint tot ceea ce am aflat despre model.

Pot sa va spun ca este unul dintre cele mai moderne si eficiente aparate lansate, avand senzorii inteligenți ECONAVI ce monitorizează intensitatea luminii solare, mișcările oamenilor, nivelul de activitate și absența oamenilor pentru a detecta risipa de energie inconștientă. ECONAVI ajustează automat capacitatea de răcire pentru a economisi eficient energia fără a afecta confortul de răcire și ușurința utilizării.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

M-a placut foarte mult si zgomotul pe care il scoate, acesta fiind de rezonanta mica, aproape insesizabil zgomotul de 20dB (Decibeli), caracteristica care il face perfect pentru locuintele de tip open-space sau pentru familii a caror auz este sensibil.

Pe timpul utilizarii lui am putut sa observ eficienta filtrului de aer incorporat in aparatul de aer conditionat Panasonic KIT-E7QKE datorat sistemului de curățare a aerului Nanoe-G, care functioneaza ca purificator al aerului totodata. Pot spune ca nu am mai avut probleme cu umiditatea si raspandirea aerului pe suprafete cubice mari.

Review Panasonic KIT-E7QKE

Mi-a atras atentia sistemul de ultilizare redusa a energiei ce functioneaza prin actionarea senzorilor suplimentari atasati in Panasonoic KIT-E7QKE, care ajuta la utilizarea corecta si fara surplus a energiei electrice care, pot spune ca se simte favorabil la facutra de curent lunara sau anuala.

Veti fi placut suprins de tehnologia de care da dovada, in special de functia de control de la disntanta prin wi-fi ce perimte utilizarea tuturor optiunilor oferite de Panasonic KIT-E7QKE prin aplicatia pe mobil. bine inteles acesta vine la pachet si cu o telecomanda standard cu functionabilitate prin inflarosu.

Pret Panasonic KIT-E7QKE

Recomandarea noastra -> AICI!

Daca va place acest produs Panasonic KIT-E7QKE il puteti gasi la un pret de aproapte 2700 lei.Eu am scanat piata pentru dvs si va prezint mai jos o oferta super! Mult suuces!

Pretul de azi 18.11.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Panasonic KIT-E7QKE
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice