REVIEW – Mitsubishi MXZ-3E68VA + 3 x MSZ-FH35VE – Un pret foarte racoros

Vreau să vă vorbesc despre un aparat de aer condiționat care merită toată atenția. Este vorba despre aparatul de aer condiționat cu performanțe ridicate care poate să își justifice prețul prin tehnologie modernă și capacitate generală foarte mare de răcire și de încălzire. Discutat despre modelul Mitsubishi Electric Kirigamine MXZ-3E68VA + 3 x MSZ-FH35VE care arată foarte impresionant și prezintă la pachet cele mai noi tehnologii.

Vreau să vă spun despre acest model că este de tip multisplit așa că va putea încălzi și sau raci trei camere cu trei unități interioare care pot fi montate în camere diferite. Vreau să vă spun că există o capacitate Generală de 24.000 BT. Aparatul poate fi folosit pentru încăperi de până la 70 de metri pătrați fără nici o problemă.

Review Mitsubishi MXZ-3E68VA + 3 x MSZ-FH35VE

Nivelul de zgomot în unitatea internă este de 42 respectiv 44 de decibeli. Unitățile interioare cântăresc 13 kg și vor fi montate cu ajutorul chitului de instalare care nu este inclus în acest preț. Eficiența energetică la răcire este clasată A+++, așa că putem spune că este o performanță foarte ridicată. Dotat cu inverter modelul Mitsubishi Electric Kirigamine MXZ-3E68VA + 3 x MSZ-FH35VE vă oferi performanțe foarte bune cu un nivel de zgomot redus.

Pret Mitsubishi MXZ-3E68VA + 3 x MSZ-FH35VE

Recomandarea noastra -> AICI!

Unitățile Inverter multisplit de la Mitsubishi, sunt caracterizate de performanțe foarte bune și cu niveluri foarte mici de zgomot emis. Puteți activa modul silențios și vă veți bucura de un somn liniștit cu un raport foarte mic de zgomot și consum energetic. Mitsubishi Electric Kirigamine MXZ-3E68VA + 3 x MSZ-FH35VE este cu siguranță o alegere pentru oamenii care știu ce vor, așa că noi punem la dispoziție o ofertă foarte bună.

Pretul de azi 27.02.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Mitsubishi MXZ-3E68VA + 3 x MSZ-FH35VE
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice