REVIEW – Masina de spalat rufe LG F12U2TDN5 – Capacitate 8 KG, 1200 rpm, Clasa A+++

Salutari. O masina de spalat este o achizitie pe termen lung. Ca sa faci alegerea potrivita trebuie sa tii cont de caracteristici. LG F12U2TDN5 ofera o capacitate de incarcare de 8 KG de gaine, si suporta o viteza de centrifugare de 1200 RPM. Clasata A+++ acest model ofera tehnologii avansate, cu un consum redus de energie.

LG F12U2TDN5

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Masinile de spalat in ziua de azi sunt dotate cu tehnici avansate de curatire a petelor. Acest model insa vine cu o tehnologie noua denumita TURBOWASH™ care dispune de functia Jet Spray. Aceasta tehnica realizeaza rezultate impecabile si totul cu o economie substantiala de energie si de apa. Timp de 120 de secunde Jet Spray pulverizeaza apa in timpul clatirii folosind presiunea si imbunatateste performantele obtinand rezultate deosebite de fiecare data.

Avand un design deosebit modelul LG F12U2TDN5, cu 6 Motion Direct Drive poate realiza miscari in diferite directii ale cuvei in functie de programul pe care la-ti ales. Performantele de spalare sunt muult imbunatatite cu aceasta tehnica.

Review LG F12U2TDN5

INVERTER DIRECT DRIVE™ este evolutia unui motor adus la perfectiune. Vei beneficia de un motor foarte performant, economic si silentios. Ai 10 ani garantie la acest motor. Fara curea si fara scripete ai parte de fiabilitate si durabilitate sporita.

Cu ajutorul tehnologiei NFC tagging acum poti descarca programe de spalare avansate in masina ta de spalat LG Smart. Aproprie telefonul cu aplicatia de spalare pe simbolul NFC Tag On de pe masina de spalat si incearca noul program imediat.

Tehnologia Smart Diagnosis™ foloseste conectivitatea NFC care te va ajuta sa afli rapid si din timp orice problema minora legata de masina ta de spalat.

Pret LG F12U2TDN5

Recomandarea noastra -> AICI!

Acest model a fost dotat cu un panou frontal cu comenzi intuitive pentru activarea programelor de spalare, si dispune si de un display LCD pe care se afiseaza programul de spalare, durata acestuia si alte informatii precum temperatura apei si consumul energetic.

Capacitatea de incarcare al acestui model este de 8 KG, si suporta o viteza de centrifugare de 1200 RPM.

Alte caracteristici ale acestui model sunt:
Selectorul de centrifugare, unde puteti selecta viteza de rotatie in timpul programului de stoarcere.
Posibilitatea programarii intarziate, aceasta metoda fiind potrivita cand plecati de acasa.
Se poate pune pauza in timpul programului.
Dimensiunile masinei de spalat sunt de 85 x 60 x 58 cm.
Material tambur: Inox.

Nivelul zgomotolui la spalare este de 52 dB iar la centrifugare este de 72 dB.
Consum mediu anual de apa este destul de mic.

Pretul de azi 23.03.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
LG F12U2TDN5
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice