Laptop Dell Inspiron 5558 cu procesor Intel® Core™ i3-5005U 2.00GHz, Broadwell™, 15.6″, 4GB, 1TB, DVD-RW, nVIDIA GeForce 920M 2GBM, Black

Laptop Dell Inspiron 5558 vine echipat cu un procesor Intel®CoreTM din a cincea generatie . Procesoarele i3 tin pasul pentru un stil de viata rapid si aglomerat. Acest procesor permite un nou val de inovatii cu caracteristi precum : scanarea 3D, control al gesturilor si comenzi vocale. Aceste procesoare sunt potrivite si pentru birou si satisfac cu usurinta nevoile de mobilitate si securitate a afacerii dumneavoastra, avand capacitatea de a se andoca wireless.

lc-32che4041-677x316_c

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Performanta maxima cu Intel® Turbo Boost Technology atunci cand este necesar . Se activeaza automat atunci cand sistemul de operare solicita cel mai inalt nivel de performanta procesorului.
Intel Turbo Boost Technology 2.0 permite in mod automat necleelor aflate pe procesor sa ruleze la o frecventa superioara , adica sa redirectioneze putere si sa accelereze performanta in mod dinamic intr-o maniera proportionala sarcinilor si aplicatiilor la care sistemul de operare este supus.
Performanta uimitoare , jocurile si paginile web se incarca extrem de repede , datorita procesorului Intel din a cincea generatie.

Review Dell Inspiron 5558

Puteti edita fotografii sau filmulete fara ca performanta laptop-ului sa fie afectata datorita placii video dedicata NVIDIA® GFORCE®. Jocurile nu au rulat niciodata mai fluent si mai rapid .
O capacitate generoasa darita unui hard disk de 1tb ceea ce va ofera un spatiu suficient pentru a stoca tot continutui dumneavoastra preferat .In plus , laptop-ul rezista mai mult timp , si veti putea lucra mai mult , fara gandul ca veti ramane fara baterie .Baterie cu 3 celule ne ofera o autonomie mai mare , asta inseamna ca puteti rezista mai mult intre incarcari.
Dell Inspiron 5558 are un design foarte elegant avand o grosime mai mica de 1inch ceea ce cu siguranta nu va ramane neobservat. Aveti la dispozitie mai multe variante de culoare . Il strecurati usor in geana si porniti la drum.
Cu ajutorul Touchpadului puteti defila rapid , sa mariti sau sa micsorati imaginea cu o mare precizie . Niciodata nu a fost mai usor sa utilizati un laptop fara mouse.
Va puteti conecta la orice retea wireless cu ajutorul tehnologiei 802.11 ac si veti beneficia de o raza mai mare de actiune ,care reduce semtificativ durata de incarcare in memoria cache si va permite sa va bucurati de navigare pe internet , de redarea continutului preferat sau de conversatii in chat , in toata lucuinta dumneavoastra.

Pret Dell Inspiron 5558

Recomandarea noastra -> AICI!

Introducerea datelor este mult mai eficienta datorita tastaturii numerice cu zece cifre .Acum puteti face calcule si sa navigati usor in foile de calcul si documente.
Laptop-ul este un centru media portabil care va ofera culori vii datorita sistemului True Color , sunet de calitate profesionala si divertisment integrat cu care puteti sa inscriptionati CD-uri sa incarcati rapid software si aplicatii cu ajutorul unitatii optice.

Pretul acestul laptop porneste de la 2.300 lei.

Pretul de azi 28.05.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Categories: Laptopuri