Laptop Apple MacBook Pro 13 cu procesor Intel® Dual Core™ i5 2.70GHz, Broadwell™, 13.3″, Ecran Retina, 8GB, 256GB SSD, Intel® Iris™ Graphics 6100, OS X Yosemite, INT KB

In acest articol o sa vorbim despre un notebook extraordinar de la Apple si anume MacBook 13 cu procesor i5 . Este un notebook cu un ecran Retina uimitor , ce vine echipat cu un procesor din noua generatie Intel Dual Core i5 2.7 Ghz . Cu un trackpad sensibil la presiune si o arhitectura flash integrata duc acest notebook la un nivel de performanta uimitor.

lc-32che4041-677x316_c-677x316_c

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Ecranul Retina este capabil sa va ofere o imagine de milioane de pixelii , mai exact are peste patru milioane iar cand proiectezi un asemenea ecran rezultatele sunt uimitoare . Pixeli au o densitate atat de mare incat ochiul uman nu poate distinge pixelii individuali . Imagini incredibil de reale . Are o rezolutie spectaculoasa de 2560×1600 care va permite sa vizualizati imagini de inalta rezolutie la cel mai mic detaliu , iar textul afisat este atat de clar incat veti avea impresia ca mailurile si documentele dumneavoastra sunt pe o coala de hartie tiparite.
Acest ecran Retina este capabil sa reduca reflexiile si sa mentina in acelasi timp calitatea si culorile spectaculoase . Ofera nuante ceva mai inchise pe negru si mai deschise pe alb , iar celelalte culori sunt intense si vibrate . Un unghi de vizionare a ecranului de 178 de grade cu ajutorul tehnologiei IPS , In acest mod , veti vedea diferenta din orice unghi ati privii . Va veti indragosti de ceea ce vedeti

Review Apple MacBook Pro 13

Gesturile precum glisarea sau apropierea si departarea degetelor le puteti folosi cu noul Multi Touch pentru a putea trece dintr-o pagina in alta sau sa rasfoiti prin documentele dumneavoastra .
Notebook-ul este echipat cu un procesor puternic dual-core Intel Core i5 din a cincea generatie ce va permite sa folositi cele mai intensive aplicatii chiar si cand sunteti pe drum .Cu ajutorul tehnologiei Hyper-Threading , performanta procesorului creste , lasand fiecare nucleu sa efectueze multiple sarcini simultan . Cu o viteza de pana la 3.1 Ghz , o memorie cache L3 partajata de pana la 4m si turbo Boost de pana la 3,4 GHz , acest procesor este gata pentru orice provocare.
Cu o placa video Intel Iris Graphics care este perfecta pentru aplicatii creative grafic-intense , jocuri sau fotografii , toate acestea vor fi afisate cu detalii uimitoare . Puteti conecta chiar doua ecrane externe . Apple MacBook 13 este un notebook cu o performanta uriasa.
Conexiunea WI-FI de ultima generatie cu ajutorul tehnologiei 802.11ac va puteti bucura de o performanta wireless de pana la 3 ori mai rapida decat tehnologia anterioara . Ei bine , 802.11 ac va ofera o arie si mai mare de acoperire iar dumneavoastra va veti simtii mai liber .
Bateria are o autonomie de pana la 10 ore intre incarcari si un ciclu total de incarcari de pana la 1000. Acest notebook are o autonomie impresionanta pentru un notebook ultraperformant .

Pret Apple MacBook Pro 13

Recomandarea noastra -> AICI!

Notebook-ul Apple Macbook Pro 13 are un sunet clar si expresiv chiar si la volum mare iar acest lucru este datorat domeniului dinamic extins si unei calibrari optime . Suna atat de bine inca nu o sa va vina sa credeti ca sunetul auzit vine de la un notebook.
Iar pentru o convorbine reusita , avem nevoie si de un sunet clar , asa ca microfoanele duale ale MacBook Air 13 reduc zgomotul de fundal oferind o convorbire de buna calitate.
Pretul acestui notebook este in jur de 9.299 lei.

Pretul de azi 23.01.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Categories: Apple, Laptopuri