Laptop Apple MacBook Pro 13 cu procesor Intel® Dual Core™ i5 2.70GHz, Broadwell™, 13.3″, Ecran Retina, 8GB, 128GB SSD, Intel® Iris™ Graphics 6100, OS X Yosemite, ROM KB

In acest articol va voi prezenta un notebook superb de la Apple si anume MacBook 13 cu procesor i5 si un SSD de 128 GB . Este un notebook cu un ecran Retina uimitor , ce vine echipat cu un procesor din noua generatie Intel Dual Core i5 cu o frecventa de 2.7 Ghz. Cu un trackpad sensibil la presiune si o arhitectura flash integrate , duc acest notebook la un nivel de performanta uimitor.
Gesturile precum glisarea sau apropierea si departatea degetelor le puteti folosi cu noul Multi Touch pentru a putea trece dintr-o pagina in alta sau sa rasfoiti prin documentele dumneavoastra .

lc-32che4041-677x316_c-677x316_c

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Notebook-ul este echipat cu un procesor puternic dual-core Intel Core i5 din a cincea generatie ce va permite sa folositi cele mai intensive aplicatii chiar si cand sunteti pe drum . Cu ajutorul tehnologiei Hyper-Threading , performanta procesorului creste , lasand fiecare nucleu sa efectueze multiple sarcini simultan . Cu o viteza de pana la 3.1 Ghz , o memorie cache L3 partajata de pana la 4m si turbo Boost de pana la 3,4 Ghz , acest procesor este gata pentru orice provocare.

Ecranul Retina este capabil sa va ofere o imagine de milioane de pixeli , mai exact are peste patru milioane iar cand proiectezi un asemenea ecran rezultateale sunt uimitoare . Pixelii au o densitate atat de mare incat ochiul uman nu poate distinge pixelii individuali .Imagini incredibil de reale. are o rezolutie spectaculoasa de 2560 x 16600 care va permite sa vizualizati imagini de inalta rezolutie la cel mai mic detaliu , iar textul afisat este atat de clar incat veti avea impresia ca mailurile si documentele dumneavoastra sunt pe o coala de hatrie tiparite.

Review Apple MacBook Pro 13

Acest ecran retina este capabil sa reduca reflexiile si sa mentina in acelasi timp calitatea si culorile spectaculoase. Ofera nuante ceva mai inchise pe negru si mai deschise pe alb , iar celelalte culori sunt intense si vibrante . Un unghi de vizionare a ecranului de 178 de grade cu ajutorul tehnologiei IPS .In acest mod , veti vedea diferenta din orice unghi ati privii. Va veti indragosti de ceea ce vedeti.

Cu o placa video Intel Iris Graphics care este perfecta pentru aplicatii creative grafice-intense , jocuri sau fotografii , toate aceste vor fi afisate cu detalii uimitoare. Puteti conecta chiar doua ecrane externe . Apple MacBook 13 este un notebook cu o performanta uriasa.
Conexiunea Wi-fi de ultima generatie cu ajutorul tehnologiei 802.11 ac va puteti bucura de o performanta wirelless de pana la 3 ori mai rapida decat tehnologia anterioara . Ei bine , 802.11 ac va ofera o arie si mai mare de acoperire iar dumneavoastra va veti simtii mai liber.

Bateria are o autonomie de pana la 10 ore intre incarcari si un ciclu total de incarcari de pana la 1000. Acest notebook are o automie impresionanta pentru un notebook ultraperformant.

Pret Apple MacBook Pro 13

Recomandarea noastra -> AICI!

Notebook-ul Apple MacBook Pro 13 are un sunet clar si expresiv chiar si la volum amre iar acest lucru este datorat domeniului dinamic extins si unei calibrari optime . Suna atat de bine incat nu o sa va vina sa credeti ca sunetul auzit vine de la un notebook.

Iar pentru o convorbire reusita , avem nevoie si de un sunet clar m asa ca microfoanele duale ale MacBook Air 13 reduc zgomotul de fundal oferind o ocnvorbire de buna calitate.

Pretul acestui uimitor produs este in jur de 6.799lei.

Pretul de azi 23.01.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Categories: Apple, Laptopuri