Laptop Apple MacBook Air 13 cu procesor Intel® Dual Core™ i5 1.60GHz, 13.3″, 8GB, 256GB SSD, Intel® HD Graphics 6000, OS X El Capitan, INT KB

Laptop Apple MacBook Air 13 este unul dintre laptopurile despre care abia asteptam sa vorbim .

Sa incepem cu  bateria , care are o autonomie de pana la 13ore intre incarcari  ,ceea ce este incredibil .In acest mod puteti lucra toata ziua fara grija ca veti ramane fara baterie . Bateria tine la fel si daca vreti sa va  relaxati . Autonomia este de 12 ore atunci cand redati filme. Datorita noului mod standby de 30 de zile , puteti pleca in vacanta si cand va veti intoarce puteti relua totul de unde ati ramas.

samsung-t810-677x316_c

Recomandarea noastra -> AICI!

Orice aveti de facut , va puteti baza pe noile procesoare  Intel Core i5  din a cincea generatie care se ridica la inaltimea asteptarilor dumneavoastra.De la editarea fotografiilor la navigarea pe internet totul ruleaza foarte rapid . Pe cat este de puternic pe atat este de subtire ,are un design subtire de 1.7 cm si cantareste doar 1.08 kg.

Conexiune Wi-fi de ultima generatie cu ajutorul tehnologiei 802.11ac . Va puteti bucura de o performanta wireless de pana la 3 ori mai rapida decat generatia anterioara. Ei bine ,802.11ac va ofera o arie si mai mare  de acoperire , iar dumneavoastra va veti simtii mai liber .

De 17 ori mai rapida decat o unitate hard-disk de 5400rpm, este stocarea flash de pe MacBook . Aveti o viteza incredibila datorita stocarii flash si a noilor procesoare I5.

Review Apple MacBook Air 13

Apple MacBook Air 13 vine echipat cu un port Thunderbold 2 , de 2 ori mai rapid decat generatia anterioara . De asemenea vine cu 2 porturi USB 3 care ofera o conectivitate excelenta cu cele mai noi dispozitive USB 3 dar si cu USB 2.

Un ecran cu retroiluminare Led. Datorita rezolutiei ecranuui aveti impresia ca priveti un ecran mai mare ,ecranul avand doar 4,86mm.O rezolutie fascinanta de 1440X900 pixeli , culorile sunt stralucitoare si vibrante de la un capat la altul. Orice ati face pe acest laptop , o sa va indragostiti de ceea ce vedeti.

O camera FaceTimo HD  de 720p , prietenii si familia va vor vedea mult mai bine , chiar si din cele mai indepartate locuri, iar formatul widescreen permite tuturor sa incapa in cadru , fara sa ne inghesuie in jurul eceranului.

Pret Apple MacBook Air 13

Recomandarea noastra -> AICI!

Pentru o convorbire reusita , avem novoie si de un sunet clar, asa ca microfoanele duale ale MacBook Air reduc zgomotul de fundal .

Tastatura retroiluminata va ajuta sa scrieti chiar si atunci cand sunteti pe intuneric , iar datorita senzorului pentru lumina ambientala , acesta ajuteaja automat luminozitatea ecranului si a tastaturi cand detecteaza schimbari de lumina.

MacBook Air 13 este un laptop minunat cu o performanta uimitoare iar pretul acestuia este de aproximativ 6.299 lei.

Pretul de azi 23.03.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Categories: Apple, Laptopuri