Laptop 2 in 1 Lenovo MIIX 310-10ICR cu procesor Intel® Atom™ x5-Z8350 1.44GHz, 10.1″, 2GB, 64GB eMMC, Intel® HD Graphics, Silver

Salut , in acest articol vom vorbii despre laptop-ul 2in1 Lenovo MIIX 310-a0 ICR care vine echipat cu un procesor Intel AtomTM 1.44 GHz.
Ideapad MIIX 310(10 inchi) este un ecran de inalta rezolutie ce va permite o vizionare in unghiuri cat mai largi posibil.
Laptop-ul vine echipat cu o procesare puternica , fluida , de ultima generatie si cu cele doua camere , cea flontala si cea principala , care sunt perfecte pentru fotografii. Are un ecran multitouch in 10 puncte si o baterie cu o autonnomie mare , pentru utilizarea aparatului intreaga zi.

lc-32che4041-677x316_c

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Procesorul Intel®AtomTM va ofera o navigare rapida , imaginea de exceptie si o viteza de reactie uimitoare atribuite acestei serii de procesoare quad-core pentru tablete. Modelele recente sunt mai mici si mai accesibile din punct de vedere financiar, insa ele sunt la cel de puternice.Fie ca lucrati , va jucati , vizionati filme , ascultati muzica sau navigati pe internet , acest procesor va tine pasul cu usurinta.

Review Lenovo MIIX 310-10ICR

Cu un ecran luminos cu tehnologie IPS , vine echipat laptop-ul cu un ecran de 10” in culor stralucitoare , cu format wide, adica o rezolutie de 1280×800 , ce foloseste tehnologia IPS , asigurand culori aprinse si un unghi de vizionare de aproape 180 de grade . In plus , tehnologia multi-touch in 10 puncte se potriveste perfect cu Windows 10 si ofera un control foarte precis.
Vine cu o camera frantala de 2 MP si camera principala , de 5MP, care va vor fi de folos la conferintele web sau la discutiile video online cu prietenii .
Cand vine vorba de stocare , cu ajuturul slotului microSD puteti adauga un card de pana la 64GB , ceea ce inseamana ca veti avea spatiu suficient pentru filme , muzica , fisiere sau alt continut preferat .
Optiunile de conectivitate online prin conexiunile 802.11ac WIFI si Bluetooth®4.0 , ceea ce inseamana ca va veti putea conecta la internet , oriunde v-ati afla.
Usor de folosit datorita meniului Start , Task bar-ul si Desktop-ul .

Review Lenovo MIIX 310-10ICR

Recomandarea noastra -> AICI!

Stocarea in Cloud va permite sa accesasi si sa partajati usor documente , poze si multe altele ,dupa orice device.Pentru acest serviciu , este necesara conectarea la internet.
Un nou browser care va face navigarea mai usoara. Microsoft Edge cauta , gaseste si citeste rapid.Ca si porturi de conectivitate , laptop-ul vine cu un port micro USB si doua porturi USB 2.0.

Pretul de azi 28.05.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Categories: Laptopuri