REVIEW – Indesit IWD 71051 – Masina de rufe la un pret de top !

Bine v-am gasit, dragi cititori! In cazul in care sunteti interesati de produsul Indesit IWD 71051, atunci cred ca  ati nimerit unde trebuie!  Daca veti citi articolul de mai jos veti intelege mai bine de ce spun acest lucru. Din fericirire astazi avem de-aface cu un dispozitiv de foarte bun  la un pret incredibil de avantajos.  Veti gasi de asemenea tot ceea ce ati dorit mereu sa contina masina dvs. de spalat rufe. Astfel ca brandul Italian Indesit  a anticipat asta si vine in intampinarea voastra cu noul sau model  IWD 71051!

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Mașina de spălat rufe Indesit IWD 71051,  se mandreste cu 1000 rpm viteza maxima de centrifugare,  incarcare mare de 7 kg, a fost incadrat cu succes in  Clasa energetica A+, carcasa alba eleganta, este un produs de top al brandului Indesit care se remarcă prin deosebitele calități și funcții pe care aceasta le îndeplinește. Firma Indesit este deja foarte cunoscută pe piață datorită produselor electrocasnice pe care le produce, dar și prin rezistența și prețurile foarte accesibile pe care acestea le practica. Mașina de spălat Indesit IWD 7105,  dispune de asemenea de un tip de afișaj LCD pentru o utilizare cat mai simpla. Dimensiunile mașinii sunt de 85 x 59.5 x 42 cm, potrivita pentru orice apartament, materialul din care este făcută cuva este poliplexul, iar tamburul este fabricat din inox de cea mai buna calitate.

Review Indesit IWD 71051

Dispozitivul a fost dotat cu functii inteligente dintre care as aminti aici, Funcția Eco Time, ce permite spălarea unei încărcături mai mici de haine într-un timp mult mai scurt,  in timp ce opțiunea Energy Saver va fi disponibilă la încărcăturile de rufe din bumbac, sintetice și jeans, permițând o economie de energie de până la 70% datorită optimizării consumului de apă. Opțiunea Delay Timer, va  programa pornirea mașinii atunci când va fi convenabil pentru dvs., astfel încât vă  asigura mai multa flexibilitate in ce priveste programul dvs.

Programul special Sport, se adresează în mod deosebit hainelor sport, dar și pantofilor sport care de acum au locul lor in masina de spalat. Consumul de energie este unul redus care vă permite să economisiți la bugetul familiei, totodată veți putea folosi fără grijă mașina chiar și pentru mai multe spălări fără să vă faceți griji pentru factura de la energie. Programele și funcțiile de care dispune seria Indesit IWD 71051 sunt : Program Jeans, Program lână, Program mătase/perdele, Program Sport, existența unui selector de centrifugare, și un sistem Overflow.

Pret Indesit IWD 71051

Recomandarea noastra -> AICI!

Mașina de spălat rufe Indesit IWD 71051, este un produs extrem de bun, de rezistent, dispune de niște calități extraordinare, de un design deosebit și se remarca de asemenea cu  un preț accesibil oricărui buzunar. Dacă doriți achiziționarea unei mașini de spălat în conformitate cu tehnologiile de ultimă oră, aceasta este alegerea cea mai bună pentru familia dvs! De asemenea pretul acestui model in magzinele principale este de 1500 lei, insa noi am gasit o oferta de pret redusa care poate fi accesata mai jos !

Pretul de azi 04.08.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Indesit IWD 71051
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice