REVIEW – Bompani BOMP104/B pret si pareri!

Buna, prieteni! Frigiderele Retro cu o usa din gama Bompani 104/B sunt  incadrate in   clasa energetica A ++, clasa  climatica  T,  si dispun de un  sistem excelent de racire  precum si de  o imagine impecabila, sofisticata, intr-o culoare splendida de albastru cobalt, va spun cu toata sinceritatea ca acestea sunt  atractia acestui sezon. Detine de asemenea un volum generos si confortabil de 275 litri si un consum foarte bun de doar 185 kwh/an.

BLACK FRIDAY 2020 -> Vezi AICI !

Ceea ce este important de precizat sunt cele 4 stele acordate pentru partea de congelator, ceea ce inseamna ca asigura o congelare rapida si eficienta pentru toate alimentele depozitate.

Review Bompani BOMP104/B

Compartimentul de refrigerare se bucura de un volum senzational de 240 litri cu un numar de 4 rafturi rezistente care pot fi reglabile in inaltime si sunt capabile sa sustina o cantitate impresionanta de pana la 50 kg. Evident nu pot lipsi sertarele spatioase si etansate perfect care asigura un climat excelent fructelor si legumelor proaspete. Un compresor eficient si puternic asigura o racire impecabila in zona de refrigerare.

Ambele compartimente, atat frigiderul cat si congelatorul  sunt dotate cu sistem de iluminare LED, ce dureaza mai mult si consuma mult mai putina energie decat iluminarea conventionala. Prin utilizarea unui ventilator eficient, este asigurata  o circulatie constanta a aerului in interiorul compartimentului frigider, astfel  se va obtine o temperatura constanta, iar odata ce climatul este unul adecvat produsele noastre alimentare vor fi in siguranta pentru mult timp. Circulatia aerului va elimina de asemenea umiditatea excesiva si astfel previne condensul.

Pret Bompani BOMP104/B

Recomandarea noastra -> AICI!

Frigiderul Bompani BOMP104/B beneficiaza de cele mai noi tehnologii pentru a pastra alimentele la temperatura optima un timp mult mai indelungat decat o fac aparatele mai vechi. Pentru a oferi o vizibilitate mai mare in interiorul frigiderelor, au fost introduse lampi cu LED, care cu lumina lor puternica ofera un farmec aparte frigiderelor si mai multa vizibilitate pentru o mai buna manevrare in interiorul acestuia, dar si la consumuri reduse de energie. Raportul calitate/ pret este unul perfect justificabil, iar in acest moment va puteti bucura de acest minunat aparat la un pret rezonabil de aproximativ 4600 lei!

Pretul de azi 03.12.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Bompani BOMP104/B
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice