REVIEW – Masina de spalat rufe Whirlpool FSCR80423 – Tehnologie 6th Sense, Supreme Care, Direct Drive, Capacitate 8 kg, 1400 RPM, Clasa A+++

Salut. V-ati gandit vreodata ca masina de spalat poate fi un electrocasnic foarte tehnologizat? Masina de spalat rufe Whirlpool FSCR80423 ofera tehnologie moderna prin motor tip Direct Drive, panou de control al programelor Touch Control si display LCD. Programele sunt ajustate de senzorii acestei masini cu Al 6-lea Simt.

Whirlpool FSCR80423

 

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Tehnologia Al 6-lea Simt este bazata pe senzorii care monitorizeaza intreg procesul de spalare al hainelor. Senzorii ajusteaza presiunea apei, consumul de apa si timpul dedicat programului de spalare. Masina nu se va opri pana cand rezultatul spalarii nu este perfect.

Experienta Supreme Care. Este tehnologia care iti asigura rezultate exceptionale de fiecare data la fiecare program terminat.
Zen technology inseamna eliminarea curelei de transmisie dintre motor si tambur. Motorul este cuplat direct la tambur (Direct Drive) astfel vibratiile sunt eliminate si produce zgomot foarte putin. Motorul rezista astfel mult mai mult timp.

Wave Motion este o noua tehnologie care va misca tamburul in functie de programul ales. Miscarile sunt diferite in functie de fiecare tip de material al hainelor introduse. Acest proces se desfasoara inca de la inceputul ciclului de spalare, apoi se adapteaza producand miscarile specifice programului. Ajuta la o spalare mai eficienta a hainelor.

Review Whirlpool FSCR80423

In privinta consumului de resurse acest model se poate lauda ca face parte din clasa de eficienta energetica A+++, si consumul de apa folosind un program standard este de doar 9900 litri apa / an.

Modelul acesta ofera programe de spalate variate. Ai tot ce iti trebuie pentru orice tip de haine si de tesaturi. Voi enumera cateva dintre cele mai importante programe:

Program rapid 30 min
Program prespalare
Program bumbac
Program lana
Program sintetice
Program centrifugare intensiva
Program colorate
Program consum redus energie
Program clatire intensiva
Program delicate
Program Mix

Modelul dispune de un selector de centrifugare unde poti seta viteza de rotatie in timpul centrifugarii. Sistemul de detectare a spumei, elimina spuma in excess.

Controlul intuitiv Tactil si comenzile sunt pe panoul frontal, iar afisajul LED furnizeaza informatii despre programul de spalare in curs, timpul ramas si alte informatii esentiale.

Pret Whirlpool FSCR80423

Recomandarea noastra -> AICI!

Dimensiunile masinei de spalat sunt de 85 x 59.5 x 61 cm.
Material cuva: Polipropilena
Volum tambur: 55 litri.
Nivelul zgomotolui la spalare este de 49 dB iar la centrifugare este de 69 dB.

Sper ca v-ati facut o idee completa despre acest model pentru a putea lua o decizie corecta. Acest model ofera tehnologii moderne pentru spalarea hainelor in cele mai bune conditii. Pretul acestui model in alte magazine este de aproximativ 2.500 lei.

Pretul de azi 23.01.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Whirlpool FSCR80423
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice, Whirlpool