REVIEW – Combina frigorifica Whirlpool BLF 8001 W – Capacitate 339 litri, Clasa A+, 6th Sense

Salutari. In acest articol vom discuta despre combina frigorifica Whirlpool BLF 8001 W care arata superb si ofera un design modern si functionalitati diverse la un pret accesibil. 

Whirlpool BLF 8001 W

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Tehnologia Al 6lea Simt cu Fresh Control este o tehnica noua dezvoltata de Whirlpool. Senzorii inteligenti sesizeaza cresterile de temperatura si stabilesc conditii ideale de pastrare al alimentelor tale.
Acest lucru inseamna ca alimentele vor fi refrigerate intr-un mediu perfect, cu umiditate controlata in interior, lucru care asigura prospetime deosebita si pastreaza alimentele pe un termen mult mai lung.

Review Whirlpool BLF 8001 W

Whirlpool BLF 8001 W suporta functia de Racire Rapida. Functia aceasta este perfecta pentru a raci eficient alimentele proaspat introduse.
Temperatura din interior se ajusteaza automat folosind senzorii care beneficiaza de Al 6-lea Simt. Vei obtine temperatura ideala cu un consum redus de energie electrica, modelul fiind clasat A+ consuma doar 309 kwh / an.

Rafturile gliseaza si se scot cu usurinta avand posibilitatea de a creea spatiul necesar pentru alimente mai voluminoase. Vei obtine spatiul necesar pentru alimentele mai voluminoase cu un minim de efort.

Pret Whirlpool BLF 8001 W

Recomandarea noastra -> AICI!

Compartimentul pentru legume si fructe este pregatit pentru a putea pastra vitaminele si savoarea acestora pe un termen lung de timp.
Beneficiezi si de un raft pentru sticle care nu ocupa din spatiul interior al frigiderului.

Modelul acesta este generos ca spatiu si vine cu un volum total de 339 litri net. Compartimentul frigider are 228 litri volum si congelatorul are 111 litri volum.
In interiorul lui Whirlpool BLF 8001 W spatiul a fost organizat astfel:
4 rafturi din sticla
3 suporturi pe usa
3 compartimente congelator
1 compartiment pentru legume si fructe cu control al umiditatii

Dimensiunile aparatului frigorific sunt de 188.5 x 59.5 x 65.5 cm, usile au o deschidere standard spre dreapta si de asemenea usile sunt reversibile. Pe langa acest aspect specificam un consum foarte redus de energie care urca frigiderul intr-o clasa superioara de consum energetic A+.

Modelul acesta a fost dotat cu un motor care produce un zgomot foarte mic de 38 dB si are o autonomie in cazul unei caderi de curent de 24 ore.

Pretul de azi 23.01.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Numele produsului
Whirlpool BLF 8001 W
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice