Televizor LED Smart Samsung 40KU6072 – O culoare optimizata

Televizorul LED Smart Samsung 40KU6072 este un produs al firmei sud coreene dotat cu o tehnologie inovatoare pentru optimizarea culorilor. Era si pacat ca un televizor cu o rezolutie Ultra Hd sa nu aiba parte de tehnologie de top. Si totusi cei de la Samsung au gasit echilibrul intre calitate si pret, oferind acest model la un pret foarte bun.

40KU6072-mare

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Este un televizor cu o diagonala de 101 cm, fiind mai degraba destinat unui living incapator. Are un design ultrasubtire, cu un picior elegant,dar foarte util cand vine vorba de o buna stabilitate a piciorului, ce il fac sa poate fi incadrat relativ usor atat intr-un decor clasic cat si intr-un living modern. Culoarea neagra impune intotdeauna respect si eleganta. Este compatibil VESA, astfel ca daca totusi nu-i gasiti un loc pe o masa va putea fi foarte usor de fixat pe un perete.

Dar nu designul este punctul forte al acestui televizor ci ecranul. Cu o rezolutie ultra HD de 3840×2160 pixeli  Samsung 40KU6072 este dotat cu o tehnologie patentata de sud coreeni numita Mega Contrast. Aceasta este completata de alte tehnologii care vin sa faca din acest televizor unul de referinta pentru anul 2016 in ceea ce priveste calitatea imaginii si redarea culorilor. Sistemul de sunet este destul de puternic, avand doua difuzoare a cate 10W ajutate de tehnologia DTS Studio Sound 5.1 Dolby digital Plus in mod special.

Review Samsung 40KU6072

Este dotat cu tuner digital, slot CI+, doua porturi USB 2.0, 3 porturi HDI iesire composite, iesire component , dar si o iesire digitala audio.

Samsung 40KU6072 este insa inainte de toate un televizor smart. Cei de la Samsung au avut grija ca tehnologia folosita pentru imagine s fie dublata de o experienta smart deosebita, pentru a putea reda usor pe ecran filkme, poze sau pentru a asculta muzica direct de pe inertnet. Pentru pasionatii de jocuri, Google Play permite sa rulati aplicatiile si jocurile preferate pe car ele jucati pe tableta sau smartphone direct pe ecranul Ultra Hd al acestui televizor.

Pret Samsung 40KU6072

Recomandarea noastra -> AICI!

Date fiind cele spuse mai sus putem afirma cu tarie ca Samsung 40KU6072 este un televizor ideal pentru o familie, avand tot ce este necesar, de la dimensiuni generoase, la functie smart si desigur o imagine senzationala.  Este un televizor care va va face duminica petrecuta in familie mai frumoasa, indiferent daca doriti sa vedeti un film bun, sau va jucati cu ajutorul functiei smart.

Pretul acestui televizor in magazinele de profil ajunge undeva la 4000 de lei.

Pretul de azi 23.03.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Numele produsului
Samsung 40KU6072
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare