Televizor LED Samsung, 121 cm, 48J5100, Full HD

Salutare tuturor! In acest articol va voi prezenta un nou model de televizor si anume Samsung 48J5100 care beneficiaza de o rezolutie Full HD, o diagonala mare de 121 cm si multe tehnologii de ultima generatie.

Avand o rezolutie dubla fata de cea HD, televizorul Samsung 48j5100 este capabil sa va ofere o imagine mult mai clara si mai multe detalii, pentru ca dumneavoastra sa experimentati culorile vii si bogate ale imaginilor Full HD. Descoperiti realitatea in cele mai multe detalii pentru o experienta imbunatatita de vizionare .

Samsung 48J5100

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Utilizand cel mai avansat algoritm de analiza a calitatii detaliilor, functia Wide Colour imbunatateste calitatea imaginilor si poate reda pana si cele mai mici detalii. Acum va bucurati de culori mult mai vii cu noua tehnologie Wide Colour Enhancer .

Review Samsung 48J5100

Cu functia Connect Share de la Samsung va puteti transforma televizorul intr-un centru de divertisment. Datorita acesteia doar conectati stick-ul USB sau un HDD extern in portul USB al tv-ului si va bucurati de continutul dvs. preferat direct pe ecranul generos al televizorului.

Samsung 48J5100 vine si cu un sistem audio 2CH format din doua difuzoare de 10 w fiecare, care beneficiaza de caracterisitici superioare precum: Dolby Digital PLus , DTS , Studio Sound , DTS Premium Sound 5.1 si Wallmount Sound Mode. Toate astea pentru a reda cel mai clar sunet, fara distorsiuni, chiar si la un volum mai mare.

Rezolutia este una Full HD de 1920 x 1080 care dispune de un aspect al imaginii 16:9 si de caracteristici superioare de imagine precum: Pqi, Mega Contrast, Wide Color Enhancer si Film Mode, ce sunt capabile sa va ofere cele mai bune imagini si cele mai naturale culori pe care le-ati vazut pana acum.

Pret Samsung 48J5100

Recomandarea noastra -> AICI!

Samsung 48J5100 este echipat si cu alte caracteristici speciale: Digital Clean View, Auto Channel Search, Auto Pawer off, Caption, Channel List USB Clone, Connect Share, Sport Mode, Embeded Pop Epg, Game Mode, Teletex sau Gui Golden Bridge Lite !

Pretul de azi 16.12.2018 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Numele produsului
Samsung 48J5100
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Samsung, Televizoare