REVIEW – Masina de spalat rufe Samsung Eco Bubble AddWash WW70K5410UW/LE – Centrifugare 1400 RPM, Capacitate 7 kg, Inverter, Clasa A+++

Perfectiunea nu se obtine usor. A fost nevoie de evolutie si multa cercetare pentru a reusi sa obtinem rezultate superbe. Samsung WW70K5410UW/L  a dezvoltat tehnologia Eco Bubble si AddWash pentru a obtine rezultate impecabile dupa fiecare spalare indiferent de pete sau de tipul lor. 

Samsung WW70K5410UW/LE

Vezi la eMAG poze si specificatii tehnice! Click AICI   

Review Samsung WW70K5410UW/L

Tehnologia AddWash. Se poate pune pauza oricand in caz ca ati uitat un tricou sau o camasa sa o puneti in masina. Totul este mai simplu. Plus multe alte caracteristici speciale vom descoperi si le vom explora in acest review.

Tehnologia Eco Bubble™ asigura o curatare puternica chiar si cu apa rece. Detergentul se transforma in spuma si va patrunde foarte usor in fibrele tesaturilor, si va elimina murdaria. De asemenea hainele si fibrele acestora sunt protejate si economisiti chiar si apa dar si energie cu aceasta masina de spalat.

Samsung WW70K5410UW/L lucreaza inteligent, si consuma energia eficient. Motorul cu invertor digital asigura o eficienta superioara A+++ . De asemenea performantele sunt remarcabile si masina de spalat este mult mai silentioasa.

Acest model utilizeaza tehnica Speed Spray pentru a pulveriza apa cu presiune peste hainele tale in timpul clatirii. Procesul dureaza mai putin asa si hainele tale vor fi impecabile de fiecare data.

Pentru ca este o masina de spalat Smart, Samsung se conecteaza la smartphone-ul tau pentru a putea controla cu usurinta ciclurile de spalare sau pentru a monitoriza progresul, pur si simplu stand pe canapea. Aplicatia de la Samsung te va avertiza cand ciclul de spalare s-a terminat, direct pe smartphone.

Caracteristici Samsung WW70K5410UW/L

Capacitatea de incarcare al acestui model este de 7 KG, si suporta o viteza de centrifugare de 1400 RPM.
Dimensiunile masinei de spalat sunt de 85 x 60 x 55 cm.

Nivelul zgomotolui la spalare este de 54 dB iar la centrifugare este de 74 dB.
Consum mediu anual de apa este destul de mic. 7400 litri.

Alte programe si functii de care dispune Samsung WW70K5410UW/L:
Program bumbac
Program sintetice
Program delicate
Program usor de calcat
Program lana
Program AddWash
Program EcoBubble

Acest model a fost dotat cu un panou frontal cu comenzi intuitive pentru activarea programelor de spalare, si dispune si de un display LED pe care se afiseaza programul de spalare, durata acestuia si alte informatii precum temperatura apei si consumul energetic.

Pret Samsung WW70K5410UW/L:

Aceasta masina de spalat este absolut perfecta pentru o familie mare care doreste spalarea eficienta a rufelor. Acum ai parte de o informatie utila.
Echipa noastra a gasit masina de spalat la pretul de aproximativ 2.000 lei.

Pentru pretul zilei de astazi 19.03.2018 la eMAG click AICI   

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Samsung WW70K5410UW/LE
Stele acordate
51star1star1star1star1star