REVIEW – Televizor LED Smart Samsung, 138 cm, UE55MU6170, 4K Ultra HD

Salutări, astăzi vă prezint un produs foarte interesant și anume În televizor Ultra HD care arată impresionant și nu oferă o calitate excepțională a imagini. Samsung UE55MU6170 este produsul despre care vom vorbi astăzi si vă invit să descoperim împreună caracteristicile dar și prețul promoțional de unde poate fi achiziționat.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Astăzi vei descoperi ce înseamnă cu adevărat rezoluția Ultra HD și 4K. Televizorul arată excepțional ca și design, fiind foarte subțire ca și corp, va da un plus de stil camerei unde va fi amplasat. Ecranul generos oferă o luminozitate puternică și culori foarte vii.

Descoperă experiența culorilor naturale cu tehnologia PurColor. Aceasta va îmbunătăți calitatea culorilor și în mod sigur te vei impresiona din prima clipă Când vei descoperi cât de real se poate vedea. În plus de asta televizorul mai bine dotat cu tehnologia hdr care a fost împinsă către extreme oferind un contrast foarte puternic și bine definit, iar umbrele care altădată ascundeau detalii acum vei observa și acele detalii.

Review Samsung UE55MU6170

Funcția de Smart View pur și simplu te ajută să conectezi telefonul mobil la marele ecran, astfel vei putea reda conținutul cu ușurință fie el in poze sau videoclipuri. La prima pornire vei descoperii și ecranul Smart hub. Interfața te va ajuta să previizualizezi conținutul fără să mai fii nevoit să îl accesezi astfel vei putea alege dintre o gamă largă de conținut ceea ce vei dori să vizionezi.

Pret Samsung UE55MU6170

Recomandarea noastra -> AICI!

Să vorbim puțin despre detaliile tehnice ale acestui Smart TV. Samsung UE55MU6170 oferă un sunet de o calitate foarte bună iar puterea acestuia este de 2 x 10 wați stereo. Nu este un sunet puternic dar este suficient de clar și fără distorsiuni.
Pe partea video a ecranului putem discuta despre rezoluția 4k care suportă un maxim de 3840 x 2160 pixeli.

Despre corectare pot să vă spun că televizorul încorporat un tuner digital DVB-T2/C/S2 și îmi plac multimedia integrat. Conectarea la internet se face prin WiFi și pe lângă aceste lucruri trebuie să aflați că mai dispune de două intrări USB și 3 porturi HDMI. Pot să vă mai spun că televizorul este chiar incredibil ca și performanțe și suntem siguri că merită achiziționat la un preț corect.

Pretul de azi 16.12.2018 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
SAMSUNG UE55MU6170
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare