REVIEW – Combina frigorifica Beko RCNA400E21DZW – Design impresionant!

Am testat pentru voi super combina frigorifica Beko RCNA400E21DZW. Asadar, prieteni, ca de fiecare data m-am decis sa revin cu un nou review. Vom afla impreuna toate caracteristicile pe care ni le ofera, care este pretul promotional la care poate fi cumparat produsul, dar si ce pareri au cei care il detin. Sa incepem!

Beko RCNA400E21DZW

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Daca veti cumpara combina frigorifica Beko RCNA400E21DZW veti avea parte de urmatoarele functii: Ion Guard, Neofrost, Active Odour Filter si nu numai. Toate acestea fac ca alimentele depozitate sa-si pastreze prospetimea o perioada indelungata de timp, iar procesul de formare al bacteriilor in interiorul combinei va fi cu mult incetinit.

Vorbim despre o combina foarte incapatoare, capacitatea ei fiind de 344 litri, iar inaltimea de 201 cm. Designul este unul superb, venind in culoarea unui alb imaculat. Pe usa frigiderului, observam un dozator de apa numai bun pentru zilele toride, dar si un ecran electronic. Cel din urma amintit, ne ofera posibilitatea de a seta temperatura din racitor, dar si din congelator. De altfel, putem seta cu usurinta modul de functionare al electrocasnicului.

Review Beko RCNA400E21DZW

In interiorul frigiderului regasim 3 rafturi rezistente, fiind fabricate din sticla securizata, iar pe usa nu mai putin de 4 suporturi dedicate borcanelor si al striclelor.

Congelatorul are trei compartimente incapatoare, iar capacitatea de congelare este una excelenta: 5 kg/24 h. Unul dintre sertare foloseste o functie speciala care permite o congelare mult mai rapida decat in mod normal. De altfel, in timpul testelor am constat ca nu se formeaza gheata excesiva, iar procesul de decongelare se face automat.

Beko RCNA400E21DZW este o combina foarte economica. Datorica Clasei A+, factura de energie electrica nu va simti modificari, ba chiar poate sa scada!

Nu in ultimul rand, vreau sa va spun faptul ca am observat ca acest model este unul foarte silentios. Indiferent de puterea selectata, atunci cand congelatorul si frigiderul functioneaza zgomotul va fi aproape insesizabil.

Pret Beko RCNA400E21DZW

Recomandarea noastra -> AICI!

Dupa mine, aceasta combina Beko intruneste nevoile tuturor, chiar si celor pretentiosi. Daca aveti nevoie de un model care raceste si congeleaza foarte bine, care are un design superb, dar si multe functii folositoare, atunci RCNA400E21DZW este produsul cautat. Pretul lui este de aproximativ 2550 RON, insa am reusit sa gasesc pentru voi o promotie de neratat.

 

Pretul de azi 16.12.2018 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Beko RCNA400E21DZW
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice