REVIEW – Televizor LED LG 28MT48DF, HD Ready, Negru

Salutare! In review-ul de astazi va voi prezenta televizorul LG 28MT48DF, care pare ca a fost fabricat mai degraba pentru a juca rolul unui monitor. Aflati din randurile urmatoare tot ceea ce acesta promite, dar si locul de unde il putem cumpara la un super pret!

lg 28MT48DF REVIEW pareri

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

LG 28MT48DF are o diagonala a ecranului sau LED modesta, de doar 71 cm. Imaginile vor fi afisate la rezolutia HD, insa nu veti fi dezamagiti, deoarece acestea sunt ajutate si procesate de cateva caracteristici speciale.

Televizorul are un design interesant, fiind unul modern, ceea ce il face sa fie potrivit pentru orice tip de ambient. Acesta vine in culoarea negru, iar finisajele folosite la fabricare sunt de o calitate buna. Suportul este format dintr-un picior plat, curbat, ce asigura o stabilitate buna dispozitivului. Avand in vedere dimensiunea lui, va recomand sa-l achizitionati pentru a-l monta in dormitor sau, mai ales, in bucatarie, asta daca nu alegeti sa-l folositi drept monitor

Review LG 28MT48DF

Televizorul are un display LED ce suporta rezolutia maxima de 1366 x 768 pixeli si care ofera un timp de raspuns de 5ms, un contrast dinamic de 5000000:1 si unul nativ de 3000:1. Asa cum va spuneam, nu veti sesiza prea mult diferenta calitatii imaginii fata de un dispozitiv Full HD, pentru ca modelul foloseste urmatoarele caracteristici superioare de imagine:

  • Vivid
  • Standard
  • Eco
  • Cinema
  • Sport
  • Game
  • Expert1/Expert2

Pe langa faptul ca este un TV destul de bun, LG 28MT48DF poate fi folosit fara probleme si ca monitor, oferind un timp de raspuns bun, dar si cateva caracteristici speciale pentru ca experienta sa fie una de calitate.

Pret LG 28MT48DF

Recomandarea noastra -> AICI!

Chiar daca nu este un model Smart, acesta va ofera posibilitatea de a conecta surse externe pentru a reda continutul dorit, deoarece vine dotat cu urmatorii conectori: Tuner digital, player multimedia integrat, SCART, HDMI, USB si Slot CI.

Sunetul nu este unul foarte performant, sistemul audio cu care LG 28MT48DF vine ofera o putere de doar 2 x 3 W, deci puteti lua in considerare achizitionarea unui sistem audio sau al unui sound bar. Totusi, pentru ca produsul sa nu dezamageasca la capitolul audio, foloseste urmatoarele caracteristici superioare de sunet: Virtual Surround , AVL (Auto Volume) si Equalizer.

Pretul de azi 12.12.2018 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Numele produsului
LG 28MT48DF
Stele acordate
41star1star1star1stargray
Categories: Televizoare